Trabzon’da 3 gün önce işlenen cinayetin ayrıntıları ortaya çıkmaya devam ediyor.  Maçka İlçesinde 12 Temmuz gecesi işlenen cinayette turistik işletmede çalışan Muzaffer Çakmak, 3’ü kafasına olmak üzere vücuduna isabet eden toplam 7 kurşunla öldürülmüştü. 
Cinayetin ardından Çakmak’ın kayınçosu A. E. jandarma tarafından gözaltına alınıp çıkarıldığı mahkemece ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Cinayetin neden işlendiği araştırılınca altında katliam çıktı.

Olayda cinayete kurban giden Çakmak’ın 20 yıl önce hamile eşi ve kaynanasını öldürdüğü ortaya çıktı. A.E.’nin de bu cinayetlerin intikamını almak için 16 yıl cezaevinde yatan Çakmak’ı öldürdüğü iddia edildi. 


Çakmak’ı öldürdüğü ileri sürülen A.E.’nin hamile ablası ve annesi öldürüldüğünde 16 yaşında olduğu kaydedilirken cinayetin işlendiği akşam 2 arkadaşını da “Size sütlaç ısmarlayacağım” diyerek Çakmak’ın çalıştığı bölgeye getirdiği belirtildi. 
Maçka’da turistik işletmenin önüne gelen A.E.’nin daha sonra arkadaşlarına “Su alacağım” diyerek araçtan indiği ve işletmeye girecek Çakmak’a ateş ettiği belirtildi.