Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan aynı terane aynı masallar...

Başları sıkıştığında hep aynı yola baş vururlar.

Ezeli rakip Trabzonspor'a saldırarak başkanın koltuğu sallanmaya başladı ya ağabeyi Uğur Dündar'ı yanına alarak cumbur cemaat  kendilerini nasıl kurtarırızın peşine düştüler.

Yetmedi kutlamaları göz kamaştıran Trabzosnpor'un şampiyonluğunu gölgelemek için "ÇAMUR AT yapışmasa İZİ KALIR" taktiğine sarılarak 4 nisan'ı irdelemeye çalışıp sözüm ona hesap sormaya çalışıyorlar.

Ancak yanlış adresteler.

Onlarda biliyor adresin yanlış olduğunu ama işlerine gelmiyor.

Çığırtkanlar devam ediyor.

Trabzonluları İstanbul'a koymayacağız hem köprüye bayrak asmak neyin nesi unutuyorlar ki Türk bayrağının dalgalandığı her yerde Trabzonspor bayrağı dalgalanır.

Başkan devam ediyor şu 2011 'i duymak istemiyoruz. 8. şampiyonlukta demezler mi 2011'e ama başkan yine saçmalıyor.

Aziz Yıldırm'ın şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım dediğini nede tez unutmuş.

Ve başkan 2011'in şampiyonu biziz dediğinde şampiyonlar ligine Trabzonspor'un davet edildiğini 'de unutmuş. Yeri gelmişken Trabzonspor'un 1 değil en az iki kupası çalındı.O da. Başakşehir  müzesinde. Ben size fazla görmüyorum hepiniz aynısınızdır. Nasıl oluyorda yumruk kadar şehrin takımıyla bu yıl bile altınız bir araya gelip başedemediğinizin ezikliği var yangını var. Bak başkan aynı zihniyette kim varsa şunu iyi bilin Trabzonspor sizler gibi 3 takımlı bir lig'de şampiyon olmadı. Haksızlığa baş kaldırıp Türkiye'de futbol ihtilâlini gerçekleştirerek hem şampiyon oldu hem de saltanatınıza son verdi. Yıllardır hep bunun ezikliği içerisindesiniz. Çünkü sizler hep biribirine benzersiniz. Takdir gücünüz yoktur. Alın terimi o'da ne dersiniz. Trabzonspor'lular hep alın teri kutsaldır diyerek mücadele etti bükemediği bileği öpüverdi. Ondandır ki sözü fazla uzatmayalım Trabzonlu'ya Trabzonspor'luya dil uzatmayı bırakın artık. Bu kapıdan size ekmek çıkmayacağını anlamalısınız. Belki böyle çığırtkanlık yaparak kolguğunuzu biraz olsun sağlamlaştırabilirsiniz ancak pansuman tedavidir çare değildir. Germeyin bu iki şehrin arasını germeyin bu insanları vebali tarif edilmez. Bak dünya âlem bu takımın sevdalılarını , takımını , gücünü, kabul ediyorda birtek İstanbul'a yaranamıyor. Ne diyeyim takdir etmek erdemliktir herkesde bulunmaz herkesinde harcı değildir. Hatay maçı mı ? Gazozuna bir maçtı gersini sizler anlarsınız.....