Net skordan bağımsız, Abdullah Avcı döneminin en iyi Trabzonspor'unu izledik. Hem ileride hem geride ne yaptığını bilen, maçın tamamına hakim olan, çok az bireysel hata yapan, oyun aklını ortaya koyan bir Trabzonspor vardı sahada... Ufak tefek eksiklikler de olsa istenen ve aranan Trabzonspor'du bu! 

Yukarıya tutunma adına da çok önemli bir 3 puandı, belkide Antalyaspor maçının telafisiydi... Trabzonspor'un hedefi her şartta zirve olmuştur ve olmalıdır da! Fakat bu sezon hedefe yaklaşmak için Trabzonspor'un puan kaybetme lüksü kalmadı. Gelebilecek 4-5 haftalık galibiyet serisi ise Trabzonspor'u çok farklı bir konuma getirebilir.

Bugün çok iyi oyunun yanı sıra, sahada harika bir Serkan Asan performansı da vardı. Hatta Serkan kariyerinin en iyi futbolunu oynadı desek, çok da abartmış olmayız diye düşünüyorum. Performansı böyle devam ettiği sürece, A Milli takımın da kapısını aralayacaktır Serkan...

Evet, bugün her şey harikaydı taa ki maç sonunda aldığımız kötü habere kadar... 2 senede 2 büyük sakatlık! ALLAH acil şifalar versin demekten başka çaremiz yok. Abdülkadir'in sakatlığı, bugünkü tüm mutlulukların üzerini kapattı! Tıpkı güzel ama dibi olmayan kuymak gibi...!