61SAAT SPOR SERVİSİ

Bordo mavililerde bugün olağan mali genel kurulu düzenledi.

TRABZONSPOR KİMSENİN TAKİPÇİSİ OLMAZ

Genel Kurulda eleştirilere yanıt veren Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Lisans talimatının Ocak ayı itibariyle uygulanıp uygulanmayacağının takipçisi olacağız. Biz kimsenin takipçisi olmayacağız. 

Yeniden yapılandırmada bizi takip ediyorlar. Trabzonspor kulübü kimsenin takipçisi değildir. Biz Anadolu Türk futbolunda kilometre taşıyız, devrimleri gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Devrimci takipçi olmaz, takip edilir.. 

HOCANIZA SAHİP ÇIKIN.. 

Görev ve yetki sorumluluk bizdeyse kimle çalışacağımıza biz karar veririz. Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda.. 

‘Hocanıza sahip çıkın’  bu cümleyi söylenmemiş sayıyorum. Görevimin başında ki hocama sahip çıkacağım. Bu cümleyi kabul etmiyorum kusura bakmayın.. 

ALT YAPIYA TRANSFER.. 

Alt yapı.. Bugün Türk futbolunda alt yapısından yetiştirdiği oyuncuları, alt yapıya transfer eden kulüp konumuna gelen Trabzonspor.. Ben bu oyuncuların yedek oyuncular, yedek kadro, U19 olmadığını profesyonel kadronun 42 kişiden oluştuğunu, plan ve programın bu doğrultudan yapıldığını, bu oyuncuların başka kulüpte değerlendirilmesine müsaade etmediğimi açık net ifade ettim. 

Genç oyuncularımız 1. Ligde, 2. Ligde oynasın pişsin buraya gelsin. Böyle bir uygulama yok. Ya rezerv takım uygulaması ya da genişletilmiş takım uygulaması var. 

LAYLAYLOM FUTBOL OYNARSANIZ SAKAT VERMEZSİNİZ

Olası transfer yasağı geldiğinde 1461 Trabzon’dan oyuncu alamadık. Dar kadro ile mücadele etmek zorunda kaldık. 

Sakatlıklar.. bu kadar sakatlık olacağı kimsenin aklına gelmezmiş.. Mücadele gücü arttıkça sakatlık kaçınılmazdır. Eğer muharebeye savaşa giriyorsanız, gazi ya da şehit olmak kaçınılmazdır bu da kaçınılmaz. Laylaylom futbol oynarsanız sakatta vermezsiniz….

5. YIL SONUNDA BALON ÖDEME 519 MİLYON.. AMA YAPILANDIRILACAK.. 

Biz Getafe maçına yedeklerle çıkmadık, A takımla çıktık. 
Balon ödeme 519 Milyon.. Ama burada şöyle bir şeyi aklımızdan çıkarmayalım. İçeri giren gelirler arttıkça, ana borçtan düşerek devam edecek. 5. Seneye geldiğimizde balon ödemedeki ana para borcun 300 – 250’lere çıktığını görebiliriz. Bu daha sonra yapılandırılıp. 4 senenön ödemesi o şekilde gerçekleştirilecek, 5. Senede balon ödeme olacak. Ama balon ödeme 
Şuanda 500 milyonun altına düştü..

GENÇLERİ YETİŞTİRMEK HER HOCANIN HARCI DEĞİL
Bir futbol kulübü gayri menkul işiyle uğraşmaz. Oraya yapacağınız yatırımı bu ülkenin gençlerine yaptığınız takdirde dün Yusuf, yarın Hasan Hüseyin.. bu ülkenin en önemli ihracat kalemleri ve geliri olacaktır. Kadroya ihtiyaç olan mevkilerde, tamamen gençlerle çıkıp mücadele edeceğiz diye bir şey yok. Bu olası değil, mümkün değil. Diğer büyük takımlarda büyük liglerde ki örneklerine bakıldığında görüyoruz. Önemli gelir kalemlerinden bir tanesi futbolcu satışları.. Onun için alt yapıda devrim yapılmıştır. Bugün Getafe maçında sahada izlediğiniz takım tesadüfün eseri değildir. 
Gençleri yetiştirmek her hocanın harcı değil. Biz onun için Ünal Karaman ile başladık, Ünal Karaman’a sahip çıkarak yolumuza devam ediyoruz.

Trabonspor'da şike komisyonu tartışması

TBMM'de Trabzonsporlu olmak... Salih Cora ve Ahmet Kaya açıkladı

Trabzonspor'da sponsor sayısı şaşırttı: Tam 21 sponsor

Başkan açıkladı! İşte Trabzonspor'un piyasa değeri

Yusuf Yazıcı'nın transfer ödemesi Trabzonspor'a gelmedi!

Trabzonspor Başkanı açıkladı: Yapılandırma zarar mı verdi?

Trabzonspor'un borcu azaldı! Resmen açıklandı