61SAAT SPOR SERVİSİ- 

61saat'e özel açıklamalarda bulunan Celil Hekimoğlu, Trabzonspor'dan Hekimoğlu Trabzon'un gündemine gelen transferleri ve bu transferlerde yaşanan süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

MURAT CEM AKPINAR!

Altyapıda gösterdiği performansla Trabzonspor A takımına yükselen ve bordo mavili formayla 9 maça çıkıp 1 gol atma başarısı gösteren Murat Cem Akpınar'ı geçen sezon başında Hekimoğlu Trabzon'a transfer eden Celil Hekimoğlu gelinen noktada bu transferden üzüntü duyduğunu belirtti. Celil Hekimoğlu, 61saat'e yaptığı açıklamada ''Murat Cem Akpınar iyi bir sporcu fakat aklı hep Trabzonspor'da kaldı. Biz onu transfer ettiğimizde bünyemizde 6 ay kaldı fakat kendisini hiç buraya ait hissetmedi. Hekimoğlu Trabzon'da kaldığı sürece sosyal medya hesabında bile bu takımda olduğuna yönelik paylaşımda bulunmadı. Aklı burada olmadığı ve kendini buraya ait hissedemediği için yollarımız ayrıldı. '' ifadelerine yer verdi. 

CAFER TOSUN!

Trabzonspor taraftarlarının yıllardır büyük beklentileri olan fakat bir türlü beklenen seviyeye gelemeyen Cafer Tosun'un da sezon başında Hekimoğlu Trabzon'a transferinin gündeme geldiğini belirten Celil Hekimoğlu, bu transferin Murat Cem Akpınar örneği nedeniyle gerçekleşmediğini açıkladı. Celil Hekimoğlu, 61saat'e yaptığı açıklamada '' Murat Cem Akpınar'ın buraya kendini ait hissedememesi ve aklının hep Trabzonspor'da olması nedeniyle bu tarz transferlerde dikkatli olmalıydık. Cafer Tosun'un transferini bonservisini alarak gerçekleştirmek istedim fakat Trabzonspor yönetimi genç oyuncuyu bize kiralık olarak vermeyi talep etti. Biz ise bu karara saygı duyarak oyuncuyu bonservisi karşılığında alabileceğimizi belirttik ve bu transfer gerçekleşmedi. '' ifadelerine yer verdi.

KORAY KILINÇ!

Trabzonspor'dan Koray Kılınç'ı istediğini belirten Celil Hekimoğlu, 61saat'e yaptığı açıklamada '' Koray'ı istedim, Mehmet Yiğit Alp ve Hüseyin Çimşir onay verdi fakat oyuncu gelmek istemedi. Koray şuan bende olsaydı Plaf-Off'larda mücadele etseydi kötü mü olacaktı, ama istemedi. Şuan Trabzonspor'da 5 dakika oyuna giriyor ve bir şey yapamıyor. Ben aslında ona iyilik yaptım ve onu oynatacağımın sözünü verdim. Koray burada oynayıp Trabzonspor'a hazır bir şekilde gitseydi daha iyi olacaktı ama istemedi. '' ifadelerine yer verdi.

ARDA AKBULUT!

Ünal Karaman'ın Arda Akbulut'u kendilerine verdiğini belirten Celil Hekimoğlu, 61saat'e yaptığı açıklamada ''Geçen sezon Ünal Karaman bana Arda Akbulut'u verdi. Bir şart sundu ve 'Arda'yı tüm maçlarda oynatacaksın' dedi. Bunu kabul ettim fakat sonrasında bu transfer olmadı. Trabzonspor'un o dönem kaleci ihtiyacı olduğu için transferi gerçekleştiremedik. '' ifadelerine yer verdi.

Celil Hekimoğlu'nun 61saat'e yaptığı özel açıklamaların tamamını okumak için TIKLAYIN