61SAAT HABER SERVİSİ - Süper Lig'de 2. yarının ilk haftası olan 18. haftada, şampiyonluk yolundaki iddialı takımlardan Trabzonspor, evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Medical Park Stadı'nda oynanan mücadeleyi bordo-mavililer 6-0'lık skorla kazandı ve 2. yarıya müthiş bir başlangıç yaptı.

Trabzonspor’da konuşan teknik direktör Hüseyin Çimşir, Serkan Asan’ı önde kullanması ile ilgili olarak, “Serkan ile ilgili ilk dönemde sağ bek kullandık. Orjini sağ açıktan döde sağ bek. Sakatlıklardan sonra orada kadro içerisinden farklı arayışlar ortaya çıkmasına sebep oldu. Serkan’da onlardan bir tanesi. İki maçtır önde kullanıyoruz. Gayet te başarılı oluyor. Belki yarın arkada kullanacağız. Önemli olan bir oyuncunun farklı yerlerde kullanılabilmesi. Saha içinde farklı yerlerde oynayan oyuncuların olması teknik adamın elini kuvvetlendiriyor. Serkan inşallah böyle devam eder. 

Alex’in 3 gol atması hem gol krallığında hem de kendine olan özgüveninin yükselmesi önemliydi. Umarım böyle devam ede” dedi.