61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’da geçtiğimiz günlerde kongreye gidileceğinin resmen açıklanmasının ardından Trabzon’da kulislerde hareketlendi.

Bordo Mavili takımın başkanlığı için bir çok isim dillendirilmeye başlandı.

Son gelen iddia da ise Trabzonspor’un efsane teknik direktörü ve Başkanı Özkan Sümer’e “Trabzonspor’a başkan ol” baskısı yapıldığı öne sürüldü.

Konu ile ilgili görüştüğümüz Özkan Sümer’in en yakını İsmail Yavuz, Özkan Sümer ile ilgili iddialara cevap verdi. 

KRİZ YÖNETİMİ

Yavuz, Sümer’e sadece fikir sorulduğunu başkan olarak öneri getirilmediğini açıklarken bu durumlardan ise kriz yönetimi ile çıkılacağını ifade etti.

GEL BAŞKAN OL DENMEDİ

61saat’e konuşan Yavuz, “Özkan Sümer ile  12 saatin 6 saati beraberiz. Gel Trabzonspor’a başkan ol kimse demedi. Ortalık sakinleşsin belki Trabzonspor’un herhangi bir kurulu davet yapar. Fikir alışverişi yapılması lazım. Bu saatten sonra Trabzonspor’a bir kaç tane aday çıkarsa zaten parçalanmış, paramparça olacak.  Birleşmenin zamanı geldi de geçiyor. “ dedi.

Özkan Sümer geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda adaylık ile ilgili konuşmuştu.

SÜMER “KENDİMİ YOK EDERİM” DEMİŞTİ

Sümer “Tekrar görev almayı düşünür müsünüz?” sorusuna da “Ben çok hırslı bir insanım. O sürece girer de ileri yaşıma rağmen başarılı olamazsam buna dayanamam, kendimi yok ederim. Camiada bu yeteneklere sahip insanlar var. Ama onlar “Ben varım” demez. Onları bulup keşfetmek gerekiyor. “ demişti.

GALATASASRAY BAŞKANI ALİ TANRIYAR ÖRNEĞİ

Hatırlanacağı üzere bir dönem Galatasaray başkanlığı yürüten Ali Tanrıyar ise tam 72 yaşında Galatasaray kulübüne başkan olmuş ve bu görevi  4 sene boyunca yürütmüştü.  Bu örneğin verildiği Yavuz ise “Özkan Sümer’in yaşı gayet normal ve gayet dinamik. Bunu herkes görüyor ki sürekli bilgi ve fikir alışverişi yapıyor” dedi. 

1914 doğumlu Ali Tanrıyar  25 Mayıs 2017'de tedavi gördüğü İstanbul'daki bir hastanede 103 yaşında hayatını kaybetmişti.