Trabzonspor Rizede'ki maçta rakibine göre 1 adım önde olduğu karşılaşmada sondan üçüncü maçını da yenemedi...

Bulduğu pozisyonlara kaleci Tarık izin vermeyince sonuçlar kaçınılmaz oldu...

Çünkü Trabzonspor'un sağındaki ve solunda'ki gol ayakları olmayınca geriye kaldı pasör, juter olan Bakasetas onu da defans derinliğine gömünce forvette yalnızları oynayan Dijaniny'nin pas bağları da kesilmiş olunca geçmiş olsun...

Geçen maç bekler için yazmıştım şimdi Bakasetası'da ekleyeyim.

Bu oyuncuyu sen aldın hocam benden de iyi tanırsın illa deplasman namağlubiyetini korumak için kaleden lütfen uzaklaştırma onunda takımında ellerini bağlamayınız.

Şu Nwakaeme ve Ekuban'ı hem bek hem açık gibi sürekli geriye çağırarak gol yollarında bitap düşürmeyin .

Yine geçen haftadan bir alıntıyı hatırlatmak istiyorum Trabzonspor takımı önce yemeyeyim demez tersini der, cesur oynar.

Her ikisini ayrı ayrı değil bir arada uygular.

Gelelim beklere bu çocukların bu kadar kötü olduğuna inanmıyorum.

Bakın ne öne çıkarlar 2 orta atmak için ,ne öne çıkarlar alan boşaltmak için nede geride gerekeni yaparlar sahi bu oyuncular bu kadar mı kötü?

 Eğer öyleyse niye değişmezler hani Pereira'yı onun için yolladığın Serkan nerede?

Yokluktan oynayan ama iyi oynayan Farukcan ve diğerleri kulübede mi yetişecekler hani genç sevdalısı yetiştiricisi söylenen inanılan Avcı nerede ?

Şunun şurasında sezonun bitimine sayılı maçlar kaldı gelecek sezonun provasına acilen başlanmalı .

Kalacaklar gidecekler belirlenmeli ikincisi bu takım artık Ekuban ve Nwakameye bağlı sistemden kurtulmalı çok daha önemlisi önce defans anlayışı top kayıplarında geriye koşma sabırlı ol önce yeme hele bir taşın nereden geldiğini keşfet anlayışından bir an önce vazgeçilmeli...

Sonra geldin sen almadın kabul de seneye bu anlayışla sözüm ona yenilenme ile yapılanmayla taşınırsak adına yandı keten helva derler. Ben nacizane görüşlerimi belirtme ihtiyacı duydum bir taraftar olarak çünkü bir nesilin sabır taşı darmadağın artık bilmem anlatabildim mi!