Katil Esed ve destekçisi Rusya‘nın, terör saldırısı sonrasında 33 askerimiz şehit oldu! Tüm Türkiye‘yi yasa boğan haberin ardından yaşanan gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bu karanlık süreç sonrası olayların gidişatını merak eden vatandaşlar sosyal medya platformlarından yeni detaylara ulaşmak isterken erişim problemleri yaşadı. Erişim problemleri yaşayan vatandaşlar Sosyal medya çöktü mü? Sosyal medya platformları ne zaman düzelecek? gibi soruların cevabını araştırıyor. Peki Sosyal medya çöktü mü? Sosyal medya platformları ne zaman düzelecek? İşte detaylar…

SOSYAL MEDYA ÇÖKTÜ MÜ?

Yaşanan tüm bu gelişmelerden sonra sosyal medya platformlarında dezenformasyon içeriklerin önlenmesine yönelik erişim engeli uygulanmaya başlandı.

TÜRK TELEKOM’DAN OTOMATİK SES MESAJIYLA YANIT: ARALIKLARLA KONTROL EDİNİZ

Türk Telekom’un açıklaması: “Değerli müşterimiz, Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya kanallarına erişimde kesintiler yaşanabilmektedir. Aralıklarla bağlantınızı kontrol edebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler.”

TURKCELL: SORUN VAR, ARAŞTIRIYORUZ

Türk Telekom’un açıklaması: Sosyal ağlara erişimde yaşanan sorunun Türkiye genelinde yaşanan bir durum olduğu ve araştırıldığı ifade edildi.

SOSYAL MEDYA PLATFORMLARI NE ZAMAN DÜZELECEK?

Konuya dair henüz resmi bir açıklama gelmezken saat 16.00 gibi sosyal medyaya erişim aktif edildi.