Yine hakem, yine ucube taktik, yine ağzına vur ekmeğini al türünden bağırta bağırta alın teri  elinden alınıp sesi sedası çıkmayan futbolcu grubu üst ve kenar yönetimi. Sonuç kayıp 1 puan. Daha yine ahlar vahlar, yine yazıkki ne yazıklar...

Yine seneye avutmalar belki sonda söyleyeceklerimi başta söylemiş oldum ama ben bu yaşımda duygularıma artık gem vuramıyorum. O ağlayan ne yapsın.

Bu maçta enine boyuna yazılacak söylenecek çok şey var ama gelin sizlerle gerçekten kıssadan hisse yapalım. Dün seyrettiğimiz hakem maç başlar başlamaz eline sarı kartını alıp adeta Trabzonsporlu oyuncuların peşine düştü... Atarım ha! dercesine efelenmeye başlayınca Hataylı oyuncular yeri geldi tehdit ettiler. 

Yeri geldi tekme attılar. Yeri geldi parmak sallayıp hakaret ettiler bizimkilere. Bu maç boyu devam etti. Ve zorbadan istedikleri oyuncaklarını alıp gittiler. Bu sizin gördüğünüz benim anlattıklarım Trabzonspora ihanet Hatay'a kıyaktır. 

Onun içindir ki bırakalım Serkan'ın ayağını kırmak isteyip kıramayan oyuncunun kırmızı kart görmemesini Nwakaeme'nin, Dijaniny'e boş kaleye alda at dediği pozisyonu gol değilde faul sayılmasını yine müsabaka süresince Hataylıların Zorbay’a her pozisyonda bağırıp çağırmalarını parmak sallamalarını adeta şamar oğlanına çevirmelerini karşılığında yapmayın arkadaşlar ricası gibi hoş karşılanmalarını. 

Sonuç yine ayni terane bakın biz de hak aramak ayıp zul gibi eyvallah deyip sinmek ise efendilik oldu ne yazık ki! 

Bakın Avcı ne diyor hakem hakkında konuşmadım konuşmak da istemem karşı karşıya da gelmek istemem ama minicik bir sözü de sakınmadı ayıp oluyor ama deyiverdi daha ne yapsın değil mi. 

Sen ne diyorsun hoca bizim canımız yanmış yanmaya da devam ediyor elimizden ana sütü gibi hakettiğimiz 3 şampiyonluğu gasp ettiler.

Her zaman bizi kobay yaptılar. Biraz kafamızı kaldırmaya kalksak birileri cambaza bak deyip bu milyonları enayi yerine koydular. Sen hangi teraneden bahsediyorsun hem rakiplere devamlı iyi takım iyi oyunculardan kurulu demeyi de bırak artık ağrıma gidiyor! Bu sözlerini hazmedemiyorum. 

Senin takımın bunların ağa babasıdır. Futbol ihtilalcisidir. Belli ki dersine iyi çalışamamış Trabzonspor'u hala tanıyamamışın. 

Dengeli ol topu rakibe bırak geride birik rakibi önde karşılama topu kaptırınca geriye kaç galipsen skoru koru ileriye çıkma bu nasıl bir anlayıştır nasıl bir ucube sistemdir. 

Bu anlayışla Trabzonspor seneye 1 arpa boyu yol alamaz öyle görüyorum bak hocam bu TFF, MHK diğer halkaları bizi senelerdir kobay yaptılar.

Bari sen deneme tahtası yapma bunu seneler önce deneyenler oldu ama gittiler. Son sözüm şu bordo mavili renklerimize hasret kaldık rakiplerimiz ışıl ışıl renkli formalarını sahalarda sergilerken Trabzonspor yas tutar gibi siyah beyaz formalardan vazgeçemiyor buda mı yenileşmenin bir parçası. 

Bakın ben çok sevdiğimiz çubukludan vazgeçtim yeter ki çok sevdiğimiz renklerimizi bize geri verin.