Bu sıkıntı alanlarından biri cerrahi müdahale gerektiren bir sorun olan dişlerin ve insanın çenesinde meydana gelen sıkıntılardır.  Dişlerini kaybetmiş kişiler tıbbi tedavi yöntemlerine başvurmaktadırlar. Bilindiği gibi ağıza bulunan dişler belirli  bir sırayla dizilidir. Dolayısıyla ciddi sorunlar dahilinde cerrahi müdahale gerebilmektedir. Bu cerrahi müdahale için membran işlemi yapmak gerekli olmakla birlikte bu işleme yardımcı olacak membran sabitleme pini yardımcı parça olarak medikallerde yerini almaktadır. 

Bu ürünleri satın alırken, insan sağlığına çok fazla zarar vermemesi için paslanmaz çelikten üretilmiştir. Bir çok yerde satışı Sağlık Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı izni dahilinde yapılmakla birlikte nereden alım yapılacağı tercih meselesidir. Sonrasında memnuniyetle alışverişi gerçekleştirmek için lider Titan Medikal doğru adres olacaktır.

Membran tedavisinin yararları nelerdir?

Membran, tıp dünyasında kemik zarı olarak da bilinmektedir, greftlerin üzerini örten ve iyileşme sürecinde bu bölgeyi koruyan bir malzeme olan kemik tozu olma görevi görmektedir. Kendiliğinden eriyen bir malzeme olarak özel durumlarda kemik zarının bölgeden çıkarılması gerekebilir. Bu kemiklerin erimemesi için ise membran sabitleme pinine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu sayede hasta ağız bölgesinde tedavi sonrası uzun süreli ve rahat bir kullanım sergileyecektir. Bu ürünlerin tedariki ise alanında uzman olan Titan Medikal tarafından yapılmaktadır.

Kaynak: https://www.titanmedikal.com/osteon-membran-sabitleme-pini