İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş'a konuk olan Trabzonspor'un kadrosunda, ilk haftaya göre iki değişiklik yapıldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, ligde son oynanan ve 1-0 kazanılan Bursaspor maçının ilk 11'inde bulunan 2 oyuncuyu, Beşiktaş karşısında tercih etmedi.

Gürcü teknik adam, Bursaspor müsabakasının 11'inde bulunan Carl Medjani ve Oscar Cardozo'yu Beşiktaş maçının yedekleri arasında tercih ederken, bu isimlerine yerine Aykut Demir ile Dame N'Doye'ye 11'de görev verdi.

Bordo-mavili ekip, maça Onur Recep Kıvrak, Cavanda, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Constant, Mbia, Okay Yokuşlu, Yusuf Erdoğan, Özer Hurmacı, Erkan Zengin ve N'Doye 11'i ile başlarken, yedeklerde ise Alvarado, Salih Dursun, Medjani, Alper Uludağ, Aytaç Kara, Sefa Yılmaz ve Cardozo yer aldı. 

 

- Trabzonspor'da 3 sakat

 

Trabzonspor, güçlü rakibi Beşiktaş'a karşı deplasmanda çıktığı müsabakada sakatlıkları nedeniyle 3 oyuncusunu kullanamadı.

Bordo-mavili ekipte, sakatlıkları bulunan Jose Bosingwa, Mehmet Ekici ve Mustapha Yatabare, Beşiktaş müsabakasında da takımdaki yerlerini alamadılar.

 

- Taraftarından yoksun

 

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirilen müsabakada Trabzonspor, taraftar desteğinden yoksun olarak sahaya çıktı.

İki kulüp arasında, deplasmana seyirci götürülmemesi yönünde varılan anlaşma nedeniyle, bu maçı bordo-mavili taraftarlar stattan takip edemedi.