The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre; inanılmaz olay Kanada’da yaşandı. 7 aylık kocasının bir kadın olduğunu ışığı yakınca anladı.

27 yaşındaki Elizabeth Rudavsky 30 yaşındaki Angelo Heddington ile bir iş görüşmesinde tanıştı. Aslında bir kadın olan Angelo Heddington, 13 yaşından bu yana erkek gibi davranıyordu. Göğüslerini küçültmek için hormon ilaçları alan Angelo Heddington, kendine protez penis taktırdı. Bu gerçekleri genç kadından saklayan Angelo Heddington, Elizabeth Rudavsky ile evlendi. 7 ay boyunca yolunda giden ilişki kadının ışığı yakmasıyla faciayla sonuçlandı.

Evlendikleri günden bu yana karanlıkta birlikte olan çift, o gece birbirine girdi. Eski sevgilisinin cinsel organına asit attığını bu yüzden göstermek istemediğini söyleyerek durumu idare eden Angelo Heddington, karısının ışığı yakmasıyla yalanı ortaya çıktı. Kocasının yapay penisini gören Elizabeth Rudavsky,birbirine girdi. Gözü moraran Elizabeth Rudavsky, mutfaktan aldığı bıçakla Angelo Heddington’un boğazını kesti. Hastaneye kaldırılan adam yolda hayatını kaybetti.