BUGÜN  DOĞANLAR:

Yaşamda üstün olmayı amaçlarlar. Atak oldukları için, çoğu kez, olaylara düşünmeden tepki verirler. Duygusal yönlerini gizlemeyi tercih ederler. Tutkulu olmaktan korkmazlar. Cinsel enerjileri duygusal yaşamalarıyla ilintilidir. Aşk, akıl, mantık ve erotizm, onları tarif eden reçetedir. Gizli aşkları yüzünden karmaşalar yaşayabilirler. Savaşmaktan korkmadıkları için, mücadele isteyen tüm işleri, kendilerine mıknatıs gibi çekerler. Genelde kendilerine güvendikleri için, düşüncelerini korkusuzca söylemekten çekinmezler. Dilleri sivri olan bu kişilerin, çevreleri oldukça kalabalıktır. Ters bir tezat gibi görünebilir fakat, onlar her zaman kendilerinden emindirler. Verdikleri sözleri yerine getirme konusunda son derece titiz davranır ve aynı hareketi karşılarındaki kişilerden de beklerler. Hayal kırıklıklarını zamanla tamir etmeyi öğreneceklerdir.

ERKEKLERİ:

Açık havaya ve doğaya olan tutkularını önleyemezler. Çok çalışkandırlar ve işlerini çok kısa sürede tamamlarlar. Para kazanma konusunda şanslıdırlar. Hayvanlarla aralarında her zaman doğal bir sempati vardır.

KADINLARI:

Kadınları seksi ve yumuşak ve etkileyicidirler. Kararlı tuttuğunu koparan dişi bir kaplan gibidirler. Güzel konuşmaları ve etkileyici zekaları ile  çevrelerinde ışık gibi parlarlar. İş kadınlığını, ev kadınlığına tercih ederler.

ÇOCUKLARI:

Genelde iyi huyludurlar. Barışçıl yaklaşımları ve doğal çekicilikleri ile çevrelerinin sevgilerini çabuk kazanırlar. Sevdiği insanlar, sevdiği ortamlar ve sevdiği yemeklerle çok mutlu olurlar. Problem yaratmaktan hoşlanmazlar.

BUGÜN DOĞANLAR:

Yeteneklerimiz konusunda, kendimize şans vermeliyiz.. Seyahatlerin ve gezi programlarının gündeme geleceği bir gün. Yurt dışı ile ilgili projeler önem kazanacak. Bazılarımız uzakta oturan yakınlarımızı ziyaret edeceğiz. Partnerimizle kıskançlık problemleri yaşayabiliriz. Dikkatli olmalı ve olayları abartmamalıyız.Kalbi boş olanlar geçici  duygular içinde, kaçamaklar yaşayabilirler.Bugün bir çok konuda çevremize söz vereceğiz ve yönetici yeteneklerimizi iş yaşantımıza aksettirebileceğiz.

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Krizantem, mor menekşe, ortanca

GÜNÜN KOKUSU:

Gardenya, yasemin

GÜNÜN RENGİ:

Koyu mavi, mor, mürdüm

KOÇ:

Enerjinizi kişisel egolarınıza yansıtmış durumdasınız. Düşüncelerinizden ödün vermek istemiyor ve çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilere taviz veriyorsunuz. Ortak güç birliği içinde olsanız bile, küçük ayrıntıların sizi rahatsız etmesini istemiyorsanız. Bugün sır saklamanızda yarar var. Duygusal sorunlarınızı hiç kimseyle paylaşmayın.

BOĞA:

İkili ilişkilerinizde ketum davrandığınız bir gün. Çekici kişiliğinizin size kazandıracağı prestijler konusunda kendinizden emin gibi görünseniz bile, içsel olarak, güven arayışı içindesiniz.. Kalabalık ortamlarda, bu duygunuzun yoğunlaştığını hissedeceksiniz. Gün içinde alınganlık gösterebilir ve duygusal ilişkilerinize yansıtabilirsiniz.

İKİZLER:

Bugün, maddesel gerginlikler yaşayabilirsiniz. İş yaşantınızda belirgin bir canlılık mevcut. Düşüncelerinizi gizleme ve planlarınızı saklama gereği duyacaksınız. Karşılıklı görüşmelerin yapılacağı bir gün. Amaçlarınız doğrusunda hareket etmek istiyor ve temkinli davranmak gereği duyuyor, fakat yine de ikilem yaşıyorsunuz.

YENGEÇ:

Çevresel koşulların lehinize desteklendiği bir gün. İsteklerinizdeki çeşitlilik, aklınızı karıştırabilir. Uzaklarda, değer verdiğiniz dostlarınızdan beklediğiniz güzel haberleri alacaksınız. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin olumlu destekleri, yeteneklerinizi daha da doğru kullanmanızı sağlıyor.

ASLAN:

İçinizde biriken enerjinizi çevrenize yansıtmayı iyi başarıyorsunuz. Bugün bir çok özel dostlarınızdan alacağınız değişik teklifleri değerlendirme konusunda, tercih zorluğu yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza katılacak yeni kişilerden  farklı bir elektrik alacak, onlarla  ortak organizasyon çalışmalarına katılacaksınız.

BAŞAK:

Arkadaşlarınızla birlikte bir çok toplantılara çağırılırken, siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün, onunla aranızda farklı bir nüans tutturacaksınız. Eski dostlarınızın sizi araması sonucunda beklediğiniz fırsatları da yakalayacaksınız. Enerjinizi olumlu kullanacaksınız.

TERAZİ:

Bugün, araştırdığınız konularda, elde edeceğiniz bilgileri hiç kimseyle paylaşmamaya dikkat etmeli düşüncelerinizdeki gizliliğin size sağlayacağı yararları düşünmeli ve olayları derinlemesine incelemelisiniz. Derin bir ruhsal gevşemeye ihtiyacınız var. Bugün, yoğun düşünceler içinde olmanız, sizi gerilimli ve tedirgin yapıyor.

AKREP:

Çevrenizde, kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız. Araştırmacı yönlerinizin takdir görmesi, hedeflerinizi daha da yüksek tutmanıza neden olacaktır. Güven duygunuz mükemmel. Becerikli yönlerinizi hayallerinizle birleştirmeyi denemelisiniz. Performansınızı mantık çerçevesi içinde değerlendirmeniz gereken bir gün.

YAY:

Sabit düşündüğünüz konularda daha da yoğunlaşmalı ve başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız.. Sosyal yaşantınızdaki dengenin önemli olduğunu vurgulayacağınız bu özel günde, gizemli bir karakter çiziyorsunuz. Düşünceleriniz merak ediliyor. Kişisel tatmin için uygun bir gün. Eleştirilere açık değilsiniz.

OĞLAK:

Başlattığınız bir işi bitirme konusunda son derece becerikli ve hızlı hareket edeceksiniz. Organizasyon yeteneğinizin güçlü olmasından dolayı, ortak iş konularında öne geçmeniz mümkün. Fakat bunu yaparken sakin bir tavır sergileyeceksiniz. Bugün duygularınızda yaşadığınız karmaşayı , arkadaşlarınıza yansıtacaksınız.

KOVA:

Bugün, belli bir disiplin anlayışı içinde hareket ediyor ve araştırmanızı derinleştiriyorsunuz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. İçsel olarak yaşadığınız karmaşaya karşı önleminizi almalısınız. Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz performansı sağlayabilir ve duygularınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

BALIK:

Yeni bir planlama içinde olacağınız gün içinde, gerekli dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak.. Ailenizle birlikte ortak fikirler üretebileceğiniz bir performans geliştireceksiniz. Hareket dolu bir gün. Risk alma konusunda acele etmemelisiniz. Beklentilerinizin cevabı size olumlu gelecektir. Karşı cinsle aranızda yoğun bir çekim oluşacak.