BUGÜN DOĞANLAR:
Cana yakın kolay aşık olan oldukça çekici kişilerdir. Çevrelerine yardım etmekten büyük bir keyif alırlar. Düşler ülkesinin ütopik kişileridir. Maddesel kaygılardan uzak, özel bir dünyaları vardır. Masal aşklarını kahramanlarıdır. Seyahat etmekten hoşlanırlar. Hisleri çok kuvvetlidir ve diğer kişilere göre daha isabetli tahminler yaparlar. Özgürlük duygularını istedikleri gibi kullanamadıkları zaman, huzursuz ve tahammülsüz olurlar. Araştırmaya yönelik mesleklerde başarılı olurlar.. Gerçekler karşısında, mantıklı ve doğru kararlar almasını iyi bilirler. Yumuşak yapılarının altında güçlü bir kişilik taşırlar. Dostlar onlar için çok değerlidir.Güzelliklere karşı büyük zaafları vardır. Duyu organlarının işlevleri çok gelişmiştir.Sezgileri şaşırtıcı şekilde doğru çıkar. Aşksız yaşayamazlar..
KADINLARI:
Romantik, duyarlı, güzelliklere düşkün ve son derece güzel konuşan kişilerdir. Sanata olan yatkınlıkları, anları herhangi sanat konusunda önde gelen bir isim yapabilir. Elleri çok beceriklidir. Aşkı ve lüksü çok sever. Bulundukları ortamı güzelleştiren insanlardır. Kararsızlıkları yüzünden yaşamda bir çok fırsatı kaçırabilirler fakat asla gocunmazlar. Çünkü yaşam onlara daima istediklerinden çok fazlasını sunar.
ERKEKLERİ:
Politikacı yönleri güçlüdür. Espri yeteneğine güvenir ve bulunduğu ortamlarda hiç kimsenin görmediği ayrıntıları hızlı bir şekilde fark ederler.Evlilik onalar için elzem bir şey değildir fakat yaşantılarında daima büyük bir aşka ihtiyaç duyarlar. Çocukları sevmelerine rağmen, kendilerine dönük yaşamayı yeğlerler. Hayat onlar için oldukça anlamlı ve güzel geçmelidir.Dikkat çekecek kadar güzel bir yüze sahiptirler.
ÇOCUKLARI:
Oldukça zeki ve sezgileri güçlü çocuklardır.Matematiksel zekaları olmasına rağmen, tembelliğe yatkındırlar. Sürekli motivasyona ihtiyaçları vardır. Karışık ortamlardan ve  gürültüden rahatsız olurlar. Yüksek sesli konuşanlardan ve kendilerine zorla bir şey yaptıranlardan nefret ederler.
GÜNÜN YORUMU:
Hareketli yapımızı, yaratıcılığımızla birleştirecek ve isteklerimizde sınır tanımayacağız.Kendimize güveniyoruz fakat verdiğimiz sözleri yerine getirmekte zorlanabiliriz. Özellikle çabuk tatmin olduğumuz için, işlerimizi yarım bırakma gibi bir durumumuz olabilir, bu konuda gerekli iç disiplinimizi sağlamalıyız. Gün içinde bir çok alanda karşımıza çıkacak konulara yaratıcılığımızı yansıtmak isteyeceğiz. Özgürlük duyguları içinde hareket edecek ve işimize karışılmasından hoşlanmayacağız. Ressamlar ve şairler için uygun bir gün. Birçok sanat galerileri değişik resim sergilerine sahne olacak. Seyahat acentelerinin Mistik ve doğayla baş başa olacakları turlar düzenleyecekler.
GÜNÜN ÇİÇEĞİ:
Açelya, menekşe, lavanta:
Limon, tarçın
GÜNÜN KOKUSU:
Misk, gül, amber Limon, tarçın
GÜNÜN RENGİ:
Turuncu, kehribar, altın sarısı,.turkuvaz
KOÇ:
Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. Ay sabit düşünceler içinde bocalamanıza neden oluyor. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyi yüksek seviyelerde tutmasıdır. Bu konuya özen gösterin.
Yakınlarınızın size olan davranışlarını, tenkit etmeden çözüm bulmalısınız.

BOĞA:
Ruhsal anlamada değişim içindesiniz. Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün düzen içinde bir karışıklık mevcut. Düzeltmeniz gereken konuların sizden uzaklaşmasına tahammül edemediğiniz için, sinirli ve agresif olabilirsiniz. Yapacağınız işlere hiç kimseyi karıştırmamaya çalışmalısınız. Konuya daha hakim olabileceksiniz.
İKİZLER:
Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz.İsteklerinizde bazı uçukluklar var. Kan bağı içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel ilişkilerinize farklı bir duyguyla yaklaşıyorsunuz.Bugün, riskler ve ilginç ortamlar ilginizi çekiyor ve macera yaşama isteği beliriyor.
YENGEÇ:
Sabah saatlerinde ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta; sabır ve taviz gibi iki önemli parametreyi dengede tutmak olmalıdır. Akşam saatlerine doğru yaşamınızı istediğiniz gibi kurgulayacaksınız.
ASLAN:
Bugün çevresel iletişiminle ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz Ay’ın bulunduğu konum, siz iletişim konusunda hassas yaparken, olaylara yaklaşım tarzınızı farklı kılıyor. Yaratıcılığınızı coşkuyla sunacaksınız. Aynı enerjiyi çevrenizden de bekleyebilirsiniz. İlişkinizin sınırlarını ayarlamak sizin elinizde.Diş problemleriniz olacak..

BAŞAK:
Siz olağanüstü fikirlerin kişisisiniz. Olaylara yaklaşım tarzınız çok ilginç gelişimlerle ortaya çıkıyor. Bugün, parasal konularda fikrinizi söylerken  çekimserlik duyabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin size iyi niyetle yaklaşımlarında emin olmadan, fikirlerinizi ortaya koymak istemiyorsunuz.. Bugün, çevrenizi sınamak isteyeceksiniz.
TERAZİ:
Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da siz de sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız. Doğal davranmasınız istediğiniz kişilerin hata yapmasına izin veriyor, sonra da onları yargılıyorsunuz. Bugün ters bir bileşke içindesiniz.
AKREP:
Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Çevrenizde bir çok zincirleme işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden fazla yoruluyorsunuz. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.
YAY:
Arkadaşlarınızla duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün. Girdiğiniz topluluklarda istediğiniz her türlü destek istemeseniz de oluşacaktır. Çünkü içsel disiplininiz çok fazla ve insanlar size güveniyorlar.Bugün yakın ilişkilerinizden anlayış ve duygusallık bekliyorsunuz. İlginçliğinizin sırrı, farklı boyutlarda olmanızdan ileri geliyor.
OĞLAK:
Derin düşüncelerle boğuştuğunuz bir gün. Beklentilerinizin altında yatan gerçekleri bilmenize rağmen, olayları görmezlikten gelmek, sizi geçici olsa da rahatlatıyor. Bugün gizli hesaplar içinde olmanız gerekiyor. Sonradan gelişebilecek olaylara karşı tedbirli olmanızda yarar var. Başkalarına yardım ederken, kendi düzeninizi bozuyorsunuz.
KOVA:
Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz.Yaşantınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz.Yarım kalan işleriniz bir an önce tamamlamalısınız. Arkadaşlarınızın size önereceği fikirler ilginizi çekebilir. Onların sizden beklediği verim, aslında sizin istediğiniz konum olarak değerlendirmelisiniz.
BALIK:
Sosyal yaşantınızda karşılaştığınız aksilikler konusunda moraliniz bozulmasın. Bugün olayların üstünüze geldiğini görecek ve sevdiğiniz kişilerin düşüncelerine sığınma hissi duyacaksınız. Sezgilerinizin fazla gelişmiş olduğunu siz de biliyorsunuz..Çevrenizle aranızda gelişen  rekabet duygusuna ihtiyacınız yok