BUGÜN DOĞANLAR:

Son derece etkileyici bir kişiliğe sahiptirler. Hayatı keyifli yaşamaktan hoşlanırlar. Sosyal yaşamlarında güçlü bir mevki arayışına girebilirler.. Yaşamlarında daima belirli ve özel dostları vardır. İş arkadaşları arasında ketum olmakla tanınırlar. Duygu yüklü ve yaşama bağlı olan bu kişilerin hayatla mücadeleleri hiç bitmez. Olayların hem içinde hem de, dışında yaşarlar. Genellikle sevgi dolu ve sevgisini paylaşmayı bilen kişilerdir. Hislerinden ve yanlış anlaşılmalardan dolayı hep değişik yorumlanırlar. Yardım sever ve çevrelerinde yapıcı kişilerdir. Sosyal ve toplumsal olaylardan çok fazla etkilenirler. .Duygularını karşı tarafa ifade etmekte çok başarılıdır. Olayları abartırken espri güçlerini de neşeli bir şekilde kullanırlar.. İyi bir anne ve baba olurlar. Doğuştan sorumluluk duygularına sahiptirler. Çevrelerine daima dürüst ve adaletli ve yardımsever davranırlar. Risk almayı severler.

KADINLARI:

Yaşamları boyunca maddi değerlere çok fazla önem verecekler. Kişisel başarıların sabit değer gücüne bağlı olduğunu savunan bu kişilerin çevrelerinde yakın dostlarıyla yapacağı işbirliği, onlarda duygusal bir tatmin sağlayacaktır. Bilinçaltlarında gizli aşk takıntıları yüzünden yanlış ilişkiler yaşayabilirler. Mesleki başarıları, üst düzey yöneticilere olan sempatik ve dürüst yaklaşımlardan kaynaklanacak.

ERKEKLERİ:

Bilime ve edebiyata önem verirler. Çok çalışkandırlar .Her zaman neşeli ve hareketli yapıları ile çevrelerine motivasyon örneği olurlar. Yalnızlıktan korkan kişilerdir. Yaşamla ilgili derin düşünceleri olan kişilerdir. Evleri düzenli ve hoştur. Renkler neşe dolu, sade ve etraf pırıl pırıldır. Doğaya ve yaşamın renkli yönlerine aşıklardır.. Hafızaları çok güçlüdür ve anılarına olan bağlılıkları yüzünden eski dostlarından asla kopamazlar. Yardım sever ve çevrelerinde yapıcı kişilerdir.

 ÇOCUKLARI:

Küçük yaşlardan itibaren büyük ve olgun bir havaları vardır. Çekingen ve içe dönük bir yapıları vardır. Araştırmacı ve sorgulayıcı bir yapıları vardır. Ailesinin köklerine ilgi duyarlar.Kitap okumaktan büyük zevk alırlar. Kendisine şaka yapılmasından hoşlanmazlar.

 

GÜNÜN YORUMU:

Çevremizdeki olumsuz sosyal olaylara karşı daha duyarlı ve aktif olacağız. Bazılarımız çeşitli yardım kuruluşlarıyla birlikte ortak çalışmalara katılabiliriz. Radyo televizyon kurumlarında bu konuya eğilimli ve destek verici programlar yapılacak. Hastanelerin ve çeşitli tıp kuruluşlarının aksayan sorunları güncellik kazanacak. Duygusal konularda derinlik söz konusu. Kıskançlıklara bağlı sosyal olaylar ortaya çıkabilir. Eski duygular ve geçmişteki aşklarımızla ilgili özlemlerimiz söz konusu. Bazılarımız anılarımızı özleyecek ve nostaljik duygular içinde olacağız. Çocukluk arkadaşlarımızla bir araya gelip geçmişimizi konuşacağız.

 

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Beyaz karanfil, Siyah lale, Mürdüm çiçeği

GÜNÜN RENGİ:

Gri Eflatun, gümüş rengi, lame

GÜNÜN KOKUSU:

Limon, karanfil zencefil

KOÇ:

Bugün enerjinizi yerinde kullanmalısınız. Dostlarınızın da bir araya geleceği bazı ortamlarda kendinizi ispat edeceksiniz. İnandığınız konularda tecrübeleriniz söz konusu olacaktır. Hayallerinizi vurgulayacak konuların gündeme gelmesiyle motivasyonunuz olumlu bir şekilde artıyor. Araştırdığınız konuların size sağlayacağı yarardan çok zararı olabilir.

BOĞA:

 

Değişik ve farklı fikirler üretebileceğiniz ilginç günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Duygusal değişimlerin siz de yarattığı komplikasyonları önlemek elinizde. Yollarla ilgili yapacağınız araştırmaların size sağlayacağı avantajları göz ardı etmemelisiniz. Bugün, bazı konularda acele karar vermemeli ve bulunduğunuz kariyerinizi düşünmelisiniz.

 

İKİZLER:

Ay’ın bulunduğu konum, parasal konularda elde edeceğiniz fırsatların duygusal boyutlarda kullanacağınızı gösteriyor. Uzun süredir düşündüğünüzü konular üzerinde destekleyici çalışmalar içinde olursanız, enerjinizi olumlu bir şekilde pasife edeceğinizi göreceksiniz. Zevkleriniz uğruna  aşırılığa kaçıp bünyenizi zorlayabilirsiniz.

YENGEÇ:

Bugün Ay burcunuzda ilerliyor. Mükemmeliyetçi ve yargılayıcı yapınızdan dolayı, partnerinizle bazı istenmeyen sorunların gündeme gelme olasılığı çok fazla. Kendinizi frenlemeli, karşılıklı isteklerinizin bileşkesi doğrultusunda hareket etmelisiniz. Yeni tanışacağınız kişiler üzerinde olumlu etki bırakacaksınız.

ASLAN:

Bugün, Ay’ın konumu, ince ve kaliteli duygularınızı ortaya çıkarıyor. Fakat, aynı zamanda sizi hassas ve eleştirici yapıyor. Kırılmaya müsait yapınız, sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Partnerinizin sizinle ilgili düşünceleri pozitif yönde ilerliyor. Hissettiğiniz duygular sizi doğru yola götürüyor ve haklı çıkıyorsunuz.

BAŞAK:

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden, sağlıklı bir şekilde etkilenebilirsiniz. Motivasyonunuzu destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. Araştıracağınız konuların, size sağlayacağı kazançları konusunda dikkatli düşünmelisiniz. Duygularınızda farklı nüanslar arıyor. Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı karşı taraf zor durumda bırakıyorsunuz.

TERAZİ:

Aşırı çalışkanlığınız çevrenizde size olumlu puan kazandırırken, çalışma gücünüzü ikiye katlıyor. Bugün iş yerinizde duygusal desteğe ihtiyacınız var. Eğer çevreden zorlayıcı etkiler olmazsa, ele aldığınız her işi ideal yaparsınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel yeteneklerine çok dikkat ediyorsunuz.

AKREP:

Güneş, sizi yapıcı olmanıza yardım ediyor. Başarabileceğinizden çok daha fazla işlere el atmak istiyorsunuz. Bugün partnerinizin kendine özgün fikirleri olacak ve bu düşüncelerini sizinle paylaşmak isteyecektir. Maddi konularda karşınıza çıkacak fırsatlara çekimser kalmak istemeyeceksiniz. Uykularınıza dikkat etmelisiniz.

YAY:

Siz, doğanız gereği her şeye kolay inanmak istemiyor ve araştırmaya meraklı yapınızla olayları sonuna kadar irdeliyorsunuz. Finans konularında bir çok fırsatı bir arada yakalayacağınız bir gün. Size sunulacak tekliflere karşı şüpheci bir şekilde yaklaşarak, kendinizi geriye çekmek isteyeceksiniz. Çevrenizden gerekli desteği alamayabilirsiniz.

OĞLAK:

Düşüncelerinizi paylaşmak için gerekli potansiyele sahip olmanıza rağmen, bastırdığınız duygular yüzünden, zaman kaybına uğruyorsunuz. Bugün, yeteneklerinizi sergilemek için oldukça uygun bir gün. İsteklerinizi rahat bir şekilde karşı tarafa yansıtırken, düşüncelerinizde ısrar etmeli ve hiçbir konuda taviz vermemelisiniz.

KOVA:

Birçok işi bir arada yaptığınız zaman, motivasyonunuz artıyor ve kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. Bugün, mesleki anlamda size yarar sağlayacak bir çok çalışma içinde olacak ve kendinizi ifade etmenin huzurunu yaşayacaksınız. Olabilecek aksilikler karşında belirli bir strateji uygulamalı, önlemlerinizi almalısınız.

BALIK:

İnatçı tavırlarınızın daha da belirgin olduğu bir gün geçirecek ve kişiselliğiniz daha da güncel hale getirmek isteyeceksiniz. Bir takım kararlarınızı vermeden önce, geçmişin pürüzlerinden kurtulmayı başarmalısınız. Takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, hedeflerinizin gecikmesine neden oluyorsunuz.