07.02.2014.Cumartesi…astrloji

BUGÜN DOĞANLAR:

Kendi fikirlerine önem veren kişilerdir. Kendilerine güvenirler. Genelde ciddi  bir görüntüleri vardır. İşlerine çok önem verirler. Güven duygusuna çok önem verdikleri için, ilişkilerinde belli bir sadakat beklerler. Çevresiyle ilişkilerini sıcak tutmaya çalışır. Aşk konusunda kararsız ve idealisttir. Hep bekledikleri bir sevgili modeli vardır. Sürekli ilişkilerin ertelerler. Eş ruhunu ararlarken, zaman kaybettiklerini sonradan anlarlar. Cesur olmalarına rağmen, uçlarda gezmeyi sevmezler. İkna kabiliyetleri çok güçlüdür. Çok yönlü kişilerle bir arada olmaktan hoşlanırlar. Mesleklerini çok severler ve bu uğurda özel hayatlarını askıya alabilirler. Kan dolaşımı rahatsızlıklarına yatkın oldukları için, beslenmelerine özen göstermeli ve varis problemlerine dikkat etmelidirler.

KADINLARI:

Güzel konuşurlar. Dikkat çekici yüz hatlarına sahiptirler. Bulundukları ortamlarda sıcak fakat saygılı bir denge içine hareket ederler. İleri yaşlarda bile ince kamasını becerirler. Estetik operasyonlardan kokmadıkları için, fiziksel kusurlarını düzeltme konusunda egoları çok güçlüdür. İnandıkları konulara değer verirler.

ERKEKLERİ:

Bilimsel konulara fazla ilgi duyarlar. Evlerinde her türlü elektronik cihaza rastlayabilirsiniz. Gençliklerinde oldukça yakışıklı ve cazibelidirler. İlerleyen yaşlarında bile kendilerine bakmasını bilirler. Fakat erken gözlük takabilirler. Özgürlük tutkuları yüzünden geç yaşta evlenirler.

ÇOCUKLARI:

Akıllı ve sezgileri çok güçlüdür. Ona asla çocuk muamelesi yapılmaz. Büyükleri ile zekice konuşmalar yapmaktan hoşlanırlar. Küçük yaşlardan itibaren özel bir olgunlukları vardır. Matematik ve fen derleri başarılıdır.

GÜNÜN YORUMU:

Duygularımızda karamsarlık söz konusu. Fikirlerimizi değiştirebilir ve ruhsal yapımızı ortaya koyacak çalışmaları tercih edebiliriz. İkili ilişkilerimizde güven arıyoruz. Çevreye gösterdiğimiz yüzümüzle, içsel duygularımızda farklılıklar oluşacak. Eski olayların yeniden gündem kazanacağı bir gün. Dostlarımızla ve akrabalarımızla bir araya gelerek, geçmişle ilgili sohbetlerimiz olacak. Herkesten sakladığımız gizli göz yaşlarımızla baş başa kalabiliriz. İçimizin buruk olduğu bir gün.Dolaplarımızı ve eski çekmecelerimizi düzenleyebiliriz. Antika ile uğraşan kişilerin karlı günlerinden biri. Bankacılar ve yöneticiler önemli işler başaracaklar.. İş bağlantıları gizli yapılacak.

KOÇ:

Ay’ın bulunduğu konum, karşılıklı ilişkilerinizde sizi güven arayışına itiyor. İlişkilerinizi sorgulamak adına başkalarını baskı altına almamalısınız. Siz üzerine gittikçe, o kendini savunmak zorunda kalıyor. Bu tür çelişkiler karşılıklı yıpranmaya neden olabileceği için, kendinizi kontrol etmek zorundasınız.

BOĞA:

Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olan iş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Yaşça sizden büyük olan ve daha çok tecrübe sahibi olan kişilerin desteğini üzerinizde hissedebilirsiniz. Kendi düşüncelerini savunan biri olarak, uğraşılarınızla ilgili tavizler vermeyeceksiniz.

İKİZLER:

Bugün, ortak ilişkilerinize güçlü bir bakış açısı ile yaklaşmanız, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Bilinçaltınızda düşündüğünüz fikirleri uygulama alanına geçmeden önce, ortak çalışma içinde olduğunuz kişilerin de fikrini almak zorundasınız. Çabalarınızın boşa gitmesine neden olabilirsiniz. Özellikle sizi tepkisel davranabilirler.

YENGEÇ:

Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Emir almamak gibi takıntılarınız olduğu için, bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz. Sabırlı ve kendinize güvenen tavırlarınızla, başarıyı kucaklayacaksınız.

ASLAN:

İsteklerinizi yaşama geçirmek için, uygun bir gün. Hızlı düşünüyor ve planlarınızı güçlü bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz. Bugün, düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için, bazı yolculuklar söz konusu olacak. Özellikle, fikrine değer verdiğiniz kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Onların yardımlarını da alabilirsiniz.

BAŞAK:

Titiz yapınız her konuda kendini gösteriyor. Bugün, yapacağınız her türlü çalışmalarda yardım almayı ret edebilirsiniz. Olaylara çevrenizden çok farklı bir bakış açısı ile yaklaştığınız için, sizi anlamaları zor oluyor. Bugün istemeseniz de, şans size gelecektir. Kazançlarınız konusunda girişimciliğiniz destek görecek.

TERAZİ:

Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün. Onun, her konuda sizinle ilgili ayrıntılar ilgisini çekiyor. Bugün, ortaklıklar konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Kapasiteniz çok yüksek ve hiçbir fırsatı kaçırmak istemiyorsunuz. Olaylardan yanlış etkilenerek kendinizi üzüyorsunuz.

AKREP:

Aynı anda bir çok işi bir arada yapmanız sayesinde, kendinize daha fazla zaman ayırabiliyorsunuz. Bugün karşıt burcunuzda yer alan Ay’dan etki alıyor ve fikirlerinizde değişimler yaşıyorsunuz. Partnerinizin sizi anlaması güçleşebilir. Bugün, sizi mutlu edecek bir alış veriş yapma telaşı içindesiniz.

YAY:

Yaşamınızı ön plana çıkaracak ve kişisel özelliklerinizi ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz. Bazı olayları yeniden irdelemenin zamanı geldi. Yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. Bugün, finans konularında gezegenler, sizi olumlu destekliyor, İsteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

OĞLAK:

Maddi konularla ilgili düşünceleriniz, bir çok aktivitenin önüne geçebilir. Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler  yapmayı seviyorsunuz.. Bugün her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsunuz. Yaşam temponuz hızlanıyor.

KOVA:

Bugün, ideallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız. Çevrenize karşı yargılayıcı olmadığınız sürece, başarı sizden yana olacak. Fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunuyorsunuz. Özellikle maddi kazançlarınız söz konusu olduğu zaman, düşüncelerinizden ve davranışlarınızdan ödün vermek istemiyorsunuz.

BALIK:

Bugün, bilinç altınız oldukça yoğun..  Çocuklarınızla birlikte yapacağınız küçük tatil size iyi gelecektir. Para harcama konusunda aşırılığa kaçtığınız malum. Masraflarınız konusunda gerekli kısıtlamaları yapmak zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz. Gücünüzü hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz.. Bugün, maddesel değerler ön planda olacak.