BUGÜN DOĞANLAR:

Taviz vermekten hoşlanmazlar. Birlikte çalıştığı kişilerde akıl birliğine dikkat ederler. Mantığına ters gelen olaylara şiddetle karşı çıkarlar. İnsancıl yapılarından dolayı toplumsal olaylarda başarılı çalışmalar yaparlar. Dengeli fakat kışkırtıcı yönleri vardır. İlişkilerinde daima sıra dışı olmayı tercih ederler. İnandıkları konuları güçlü bir şekilde savunurlar. İkna kabiliyetleri çok güçlüdür. Uzun vadeli planlar yapmaktan hoşlanırlar. İçsel olarak, mantıklarına güvenirler. Son derece pratik ve beceriklidirler. İlişkilerinde, aradıkları özellikleri bulurlarsa, hiç çekinmeden evlenirler. Toplumda iyi yerlere gelirler. Genellikle ses getirici işlerin altına imza atarlar.Çok yönlü kişilerle bir arada olmaktan hoşlanırlar. Mesleklerini çok severler ve bu uğurda özel hayatlarını askıya alabilirler. Kan dolaşımı rahatsızlıklarına yatkın oldukları için, beslenmelerine özen göstermeli ve varis problemlerine dikkat etmelidirler.

KADINLARI:

Çok ince sempatik ve iyi yürekli kişileridir. Parlak neşeli ve yaşam zevki ile dolu oldukları için, dost çevreleri oldukça geniştir. Biraz şiirsel bir yapıları vardır. Maceraya olan düşkünlükleri,duygusal konularda bazı problemler yaşamasına neden olacaktır. Değişim isteklerini frenlemelidirler.

ERKEKLERİ:

Çalışmaktan asla yılmayan bu kişiler için, boş şeylerle uğraşmak son derece aptalcadır. Yaşamda hep kayda değer şeyler yaparlar. Ses getirmek isterler. Kıskanç ve şüpheci aşıklardır. Duygusal yaşantılarında fazla sahiplenici oldukları için, sevdikleriyle tartışmalara neden olacak olaylar yayabilirler.

ÇOCUKLARI:

Sevimli ve sıcak bakan gözlere sahiptirler. Çevrelerindeki her şeyi sorgularlar. Onları ikna etmek zordur. İnce hesaplar yapmaktan hoşlanırlar. Mekanik ve oyun becerileri çok fazladır. Bilgiye ve öğrenmeye meraklıdırlar. Büyükleri ile geçinmesini iyi bilirler ve öğretmenleri tarafından sevilen sevimli bir kişilikleri vardır.

GÜNÜN YORUMU:

Bugün özgürlükçü yönlerimiz ön plana çıkıyor. Yaşama felsefi anlamda yaklaşıyoruz. İdealler ve yolculuklar gündeme gelebilir. Yeniliklere açık olacağız. Bugün, yuvamıza dönük çalışmalarda başarıya ulaşabiliriz. Yapmayı planladığımız değişimleri başlatabiliriz. Kazançlarımızı arttırma konusunda zevkli konularda odaklaşacağız. Kendimizi geliştirecek hobiler bulacağız.Dostluklarımıza daha fazla özen göstereceğiz. Sabit değerlerimizi korurken, farklı konularda da çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Gezi programları ve kısa mesafeli yollar gündeme gelecektir. Uzun süredir görüşemediğiniz dostlarımızı arayabiliriz. Hareketli, fakat sistemli bir gün yaşayacağız.

GÜNÜN RENKLERİ:

Gri,elektrik mavisi, gümüş rengi

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Krizantem, mavi gül

GÜNÜN KOKUSU:

Yosun, kokanat

KOÇ:

Disiplinli bir yapı sergilediğiniz için, bugün çevresel koşullarınızı zorlayacak ve yanınızda çalışan kişilerden tepki alacaksınız. Pratik yapınızı her alanda gösteriyorsunuz. Enerjinizin depolandığını görecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bugün ikilem yaratan sorunlardan uzak kalmayı başarmalısınız.

BOĞA:

Düşündüğünüz her şeyi ertelemenizde yarar var. Planlarınızı gizli tutmalı ve olayların  boyutları ile ilgili düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Kendinizi yenilemek istemenize rağmen, bazı engellerin düzelmesini beklemelisiniz. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve olayların mantıksal yönlerine yorum getiriyorsunuz.

İKİZLER:

Çevre ilişkileriniz güçleniyor. İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek, yaşadığınız iletişim sorunlarınızı çözüyor. Dikkat çekici bir gününüzdesiniz. Etkili konuşmalarınız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceğiniz bir gün yaşıyorsunuz.

YENGEÇ:

Bugün,ilişkilerinize daha istikrarlı ve farklı yaklaşacaksınız. Bazı kararlarınızı geciktirme konusunda dikkatli olmalısınız. Partnerinize istemeden sarf edeceğiniz konuşmalar, tartışmaları da beraberinde getirecektir. Ayrıca ailenizle ilgili eski sorunlar gündeme gelebilir. Dikkatli olmalısınız.

ASLAN:

Yatırımlar ve kazançlar konusunda bazı beklentiler içinde olacaksınız. Kişisel egolarınızın zararlı olabileceğini sizde fark ediyor ve hedefleriniz konusunda kendinize bazı sınırlamalar getiriyorsunuz. Ortak iş yaptığınız kişilerle birlikte alacağınız kararlar konusunda, istenmeyen pürüzler çıkabilir. Olayların yönünü biraz da zaman belirleyecek.

BAŞAK:

İç disiplininiz mükemmel.Planlarınızın doğru bir uygulayıcısısınız. Bugün duygusal paylaşıma herkesten fazla ihtiyacınız var. Dostlarınızın duygularını dinlemek yerine biraz da siz düşüncelerinizi karşınızdaki kişiye empoze edeceksiniz.. Önemli aşamalardan geçtiğinizi başkalarının anlamayacağını zannediyorsunuz.

TERAZİ:

Ay öğleden sonra burcunuzda ilerliyor ve duygusal ilişkileriniz ön plana çıkarıyor. İş yaşantınızda sevmediğiniz kişilerle çalıştığınız zaman, motivasyonunuz düşüyor. Bugün bazı konularda düş kırıklığı yaşamak istemiyorsanız, karşılaşacağınız olumsuz olaylara karşı hazırlıklı olun ve yaratıcılığınızın engellenmesine izin vermeyin.

AKREP:

Kendinizi ve kişisel özgürlüğünüzü sorgulayarak, adımlarınızı sağlam bir şekilde atmaktan yanasınız. Bugün araştırmalarınızı derinleştirerek, şimdiye kadar düşünmediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Sonuç sizin istediğiniz gibi olacak ve kişisel tatmin ağlayacağınız özel bir çalışmayı ortaya çıkaracaksınız.

YAY:

Yaptığınız işin karşılığını almak, ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin, en az sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsunuz. Maddesel menfaatlerinizi korumak zorundasınız ve bugün egolarınızı ön plana çıkaracaksınız. Öfkeli davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

OĞLAK:

İş yaşantınızda özgür çalışmaya ihtiyacınız var. Bugün iş imkanlarınız genişleyebilir. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştirecek ve kendinizi daha da verimli hissedeceksiniz.İlginç fırsatlar sizi bekliyor ve değerlendirmelerinizi kişisel özelliklerinizi düşünerek yapmalısınız. Seyahatleri gündeme getirecek bir iş teklifi alabilirsiniz

KOVA:

Bugün tepe evinizde ilerleyen Ay, mesleki konularda ketum ve gizemli davranacağınızı gösteriyor. Size hiç yakışmıyor ama kıskançlığınız üstünüzde. Size söylenenlere aldırmıyor, kendi düşüncelerinizde ısrar ediyorsunuz.Birlikte çalıştığınız kişilerin güçlü olanları ile iş birliği içinde olmayı tercih edeceksiniz.

BALIK:

Bugün daha hareketli ve aktif olacaksınız.Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz.. Uzak yollarla ilgili planlarınız olacaktır. Düşüncelerinizde müthiş bir aksiyon var. Fikirlerinizi herkese kabul ettirmek zorunda değilsiniz. İsteklerinizdeki artışlar sizi yorabilir. Dikkatli olmalı ve çevrenize güvenmek yerine, onları sınamalısınız.