BUGÜN DOĞANLAR:

İyi yürekli ve güçlü bir sanatseverdirler. Verdikleri sözleri yerine getirme konusunda son derece titiz davranır ve aynı hareketi karşılarındaki kişilerden de beklerler.  Değerli dostları sayesinde yaşam kaliteleri daima yüksek olacaktır. Olağanüstü taklit etme kabiliyetleri vardır.Sanatçı yönleri çok güçlü olduğu için eğer fırsat verilirse, toplumda ün yapacaklardır. Çalışkan hırslı ve keskin bir zekaya sahip oldukları için, yaşamda başarılı olmak için her türlü nedenleri vardır. Kolay ikna olan kişiler değildirler. Farklı bir  felsefeye ve derin bakışa sahiptirler. Kolay aşık  olamayan seçici bir yönleri vardır. Evlilik duyguları yoğun olmalarına karşın, geç evleneceklerdir.Maddi  konulara sıcak bakarlar. Finans konularında başarılıdırlar.

Ortaklık söz konusu olduğu zaman dikkatli olmaları gerekir.

KADINLARI:

Zeki ve mantıklı kadınlardır. Olaylar karşısında çok çabuk endişelenebilirler.Evlenecekleri kişilerin üstün nitelikli olmalarına dikkat ederler. Dikkat çeken cazibeleri ve bağımsız hareketleri, onları bulundukları toplulukta farklı kulvarlara getirir. Parlak ve sevimli yönleri ile de değişik bir hava estirirler.

ERKEKLERİ:

Mantıkları ve duyguları arasında denge kurmayı başaran ender kişilerdir. Araştırmacı ve aktif düşünce yapıları sayesinde, yaşamada başarı grafikleri daima yüksek olacaktır. Kendilerine her konuda güvenirler. Yönetilmesi zor kişilerdir. Akıl oyunlarından hoşlanırlar ve espri yetenekleri güçlüdür.

ÇOCUKLARI:

Duygusal bağları güçlü çocuklardır. Kendilerini ifade edemedikleri zaman huzursuz ve sinirli olurlar.  Daha küçük yaşlarda kendi egolarına düşkün kişilerdir. Okul yıllarında öğretmenlerine kendilerini sevdirmesini bilirler.  Edebiyata ve müziğe düşkündürler.

GÜNÜN YORUMU:

 Eski ilişkilerimizi irdeleyeceğimiz bir gün. Henüz kafamızda bitiremediğimiz duygular olabilir. Özellikle mantık ve duygu karmaşası yaşadığımız bu günde, isteklerimizde eski hesaplaşmaları bırakmalı ve teslimiyetçi bir ruhla hareket etmeliyiz. . Duygularımızda yoğun enerjimiz ve güçlü egolarımız ortaya çıkacak. Başlattığımız işleri tamamlama fırsatı bulacağız. Kaliteli işler peşinde koşarak verimimizi arttırma çabası içinde olacağız. Sosyal çalışmalarımız hızlanacak. Telefon görüşmelerimiz artıyor Toplumsal yargılanmalar için bir sürü neden ortaya çıkacak. Olayları incelemek ve sonuca gitmek için gerekli doneler kullanılacaktır. Yoğun bir gün yaşanacak. Trafik  hızlı yürüyecek. Yol kazaların ve dalgınlıkların ortaya çıkaracağı aksilikler gündemi meşgul edecek.

GÜNÜN RENGİ:

Eflatun, , acı yeşil, uçuk pembe

GÜNÜN KOKUSU:

Hindistan cevizi, kokonat, zencefil

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Sarı gül, sarı menekşe, sarı papatya

KOÇ:

Çevrenizde gelişen olaylara karşı oldukça temkinli hareket etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün, bilgilerinizi dostlarınızla paylaşırken, mizahi yönünüz ortaya çıkacak. . Enerjinizi doğru kullanacağınız bir ortamda olacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Hafta sonuna doğru  eğlenceli bir ortam sizi bekliyor.

BOĞA:

Bugün Ay’ın konumu, sizi olumlu destekliyor. Kişisel başarınızın takdir görmesi, motivasyon gücünüzü arttıracak. Partnerinizin ısrarcı yaklaşımları ve sizin inatçı tutumunuz, bazı istenmeyen sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir. Süregelen bir probleminiz varsa, bugün aile ve evinizle ilgili sorunları çözmek için  uygun bir gün.

İKİZLER:

Kendinizle ilgili değişime ihtiyaç duyuyorsunuz.. Bugün bulunduğunuz çevrelerde kendinize sakladığınız düşüncelerinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Yeni hedeflere konusunda çekimser davranmaktan vazgeçmeli kişisel gereksinmelerinizi ön plana çıkarmalısınız

Duygusal ilişkilerinizde karamsar olduğunuz bir gün.

YENGEÇ:

Çevrenizde sizin öncülük yapabileceği bir aktivitenin başlangıcını yapacaksınız. Kendinizi ifade etme konusunda oldukça başarılısınız. Mars’ın karşıt  burcunuza geçmesiyle enerjinizde yükselmeler söz konusu. Kişisel çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanacak, sosyal ilişkilerinize olumlu yansıtacaksınız Duygusal olaylara yaklaşımlarınız ilginç gelişiyor.

ASLAN:

Ay burcunuzda ilerliyor ve sezgileriniz yüzünden hatalara açık bir gün yaşayacaksınız. Size anlatılar her şeyi yanlış algılayabilir veya çok çabuk inanabilirsiniz. İlişkinizde bilinçli yaklaşımlarınız karşı tarafın da beklentilerinin tam karşılığı  olacak. Kendinizden ödün vermemelisiniz. Görüşeceğiniz kişilerden duygusal etkiler alacaksınız.

BAŞAK:

İkili ilişkilerinizde çılgın bir gününüz. Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacak, onun üzerinde etkili olmak isteyeceksiniz. Olaylara yaklaşım tarzınız oldukça esprili ve romantik. Bugün karşınızdaki kişileri etkilemesini başaracaksınız.

TERAZİ:

Çevresel ilişkilerinizi ve yakınlarınızı eleştirmek için bir çok neden ortaya çıkacaktır. . Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için, sabırlı bir yapı sergiliyor, duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çözümlenmesi gereken çok fazla olay var. Her şeyi olduğu gibi kabul etmelisiniz.

AKREP:

Ay tepe evinizde ilerlerken, İsteklerinizi sosyal çalışmalarınıza yansıtmanızı iyi biliyorsunuz. Bugün, çevresel faktörlerinizi olumlu kullanmalı ve toplumsal olaylarla yakından ilgilenmelisiniz. Ay’ın konumundan dolayı, yaratıcılığınızla ilgili özel çalışmalar içinde olacaksınız. Ayrıntıcı davranmakla, bazı olayların sonuçlarını değiştiremezsiniz.

YAY:

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Çözümlenmesi zor olan birçok işin sorumluluğunu almaktan çekinmemeli, kapasitenizin güçlü olduğunu çevrenize ispat etmelisiniz. İkna kabiliyetinizin oldukça yüksek olduğu bir gün içindesiniz.

OĞLAK:

Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Çevrenizde bir çok zincirleme işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden fazla yoruluyorsunuz. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.

KOVA:

Ay’ın konumu, gizli olaylara olan merakınızı arttırıyor. Çevrenizde olup bitenlere karşı, isteseniz de kayıtsız kalamıyorsunuz. Olayları kafanızda çok fazla büyütmeden, sonuçları beklemenizde yarar var. Bugün, doğal yapınız ters gelse de, çevrenizle politik davranışlar içinde olacaksınız.

BALIK:

Sezgilerinizin doğru çıkması yüzünden, çevrenizdeki bir çok olayı kısa sürede çözümleyebiliyorsunuz. Zorlukları gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel  fakat yanlış kişiler yüzünden zarar görme ihtimaliniz yüksek. Bazı kişileri olduğu gibi kabul ederseniz, bugün mutlu olacağınız olaylar sizi bekliyor.