BUGÜN  DOĞANLAR:

Hayatı sorgulayarak yaşarlar. Kaliteli ve güzel yiyeceklerden hoşlanır ve lüks yaşamayı severler.Ayrıntılar konusunda oldukça dikkatli ve titiz davranırlar. Lüks ve konforları için, her türlü imkanlarını kullanırlar. Çocukları ile ilişkileri kuvvetlidir. Yaratıcı, enerji, ve iradeleri sayesinde spor alanında başarırlar. Endişeli yapıları, iş yaşantılarının en belirgin özellikleridir. Genellikle kişisel rahatlıkları ile ruhsal yaşantılarında paralel gelişir. Olaylara sabırlı bir şekilde yaklaşarak, huzurlu yönlerini dengeleyebilirler. Ayni çerçeve içinde bulundukları insanlarla olan uyumları; onlar için bir yaşam tarzıdır. Karşı cinsle olan ilişkilerinde, mantık yürütemediği zayıf anları olabilir. Yaşamlarında miras yoluyla kazanacakları paralar olacaktır. Geçmişlerine  saygılı bir şekilde bağlıdırlar.

KADINLARI:

Her şeyin zorunu seçerler. Hiçbir şeyden korkmazlar. Sağduyu ve sorumluluk duyguları fazla gelişmiştir.. Aşk onların yaşam biçimleridir. Aşık oldukları zaman, mutluluktan ışıldayan gözleriyle , duygularını herkesle paylaşmak isterler. Sevdikleri kişiyi buldukları anda ise,  tutkuyla bağlanırlar ve  asla ondan ayrılmak istemezler

ERKEKLERİ:

Çekici ayartıcı ve oyun bozandır. Sürekli sevildiğini hissetmek ister, ve isterse kolayca alışkanlıklarını değiştirebilir. Vefasızlıkla suçlansalar bile aşkın değerini bilecek kadar sağ duyuya da sahiptirler. Sevgi kelimesi onlar için çok şey ifade edere. Hiç kuşkusuz mükemmel bir aşıklardır.

ÇOCUKLARI:

Daha küçük yaşlarda, gelecek ile ilgili planlar yaparlar. Yemek seçtikleri için, oldukça kaprisli çocuklardır. Mide ve bağırsakları hassastır. Bellekleri çok güçlüdür. Çabuk öfkelenirler. Alınganlık yaptıkları zaman kendi hallerine bırakılması uygun olur. Er geç size yaklaşacaklardır.. Uyku düzenine ihtiyaçları vardır.

GÜNÜN YORUMU:

Günün ilk saatlerinde yaşanan kargaşalar akşama doğru bir dengeye kavuşacaktır. Duygularımızla mantığımız arasında seçim yapmak zorunda kalabiliriz. Kişisel düşüncelerimizin önem kazanması sonucunda, ikilem durumlar söz konusu olacaktır. Şirketler arası transferler gerçekleşecek ve bazı elemanların yer değiştirmesi gündeme gelecektir. Bugün dünya moda sektöründe önemli defileler gerçekleşecektir. Yaşam kalitesini arttırıcı ve hayatı kolaylaştırıcı pratik ev ürünleri piyasaya çıkarılacaktır.

GÜNÜN RENGİ:

Kırmızı, siyah, turuncu

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Kırmızı gül, kırmızı karanfil, sardunya

GÜNÜN KOKUSU

Gardenya, sandal, darshan

KOÇ:

Sevdiklerinizle bir araya gelecek  ve sıcak konuşmalar yapacaksınız. Bugün Ay’ın konumundan dolayı, iletişim konusunda yaşayacağınız duygusal yoğunluk, sizi anılarınıza götürebilir. Artık bazı olayların geçmişte kalması gerekiyor ve siz, yeni yaşantınıza olumlu bakmalısınız. Sizin için anlamlı bir gün. 

BOĞA:

Maddi konularda sabit düşünceler içindesiniz. Çevrenizde ortaya çıkna bir takım zorluklar karşısında pes etmediğiniz için, kendi içinizde yaşadığınız olayları hiç kimseyle paylaşmıyor ve gizemli hareketb etmeyi yeğliyorsunuz. Kuşkucu davranışlarınız siziolumsuz etykiliyor. Bugün tansiyon iniş çıkışlarına karşı tedbirli olun.

İKİZLER:

Aslan’da  ilerleyen  Jüpiter  yaşam temponuzun hızlanmasına ve çevrenizde uyumlu bir performans sergilemenize neden oluyor.Birlikte çalıştığınız kişilerle aynı paralellikte çalışmanız sayesinde,iş potansiyeliniz yükseliyor.Bugün, sevdiklerinizle bir araya gelecek  ve sıcak ilişkiler içinde olacaksınız.

YENGEÇ:

Sevdiklerinizin sorunları gündeme gelecek ve sizden onlara destek vermeniz beklenecektir. Bugün anaç duygularınızın atakta olması, yakınlarınızın yaşamını kolaylaştırabilir. İçinizde sakladığınız bazı duygularınızın da açığa vurulmasından  hoşlanmadığınız için, her zamankinden şaşırtıcı bir tabloyla ortaya çıkabilirsiniz.

ASLAN:

Ay burcunuzda ilerlerken, size sağlayacağı motivasyonu görmezlikten gelmemelisiniz. Partnerinizle farklı düşünceler içinde olacaksınız.Onun iyi niyetli yaklaşımları, sizin çevresel şartlarınıza uymayabilir. Onu ikna etme konusunda yumuşak bir yöntem kullanmalısınız. Daha  sonra geriye dönüşlerinizde zorluklar yaşıyorsunuz.

BAŞAK:

Kendinize özgün davranışlarınızı sergilerken, hiç kimseyi etkilemeyi düşünmüyorsunuz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması, sizi üzebilir. Duygusal ilişkilerinize hiç kimsenin karışmasını istemiyor olmanız, onunda bu konuda çaba göstermesini gerektirecek. Olaylara netlik getirmelisiniz.

TERAZİ:

Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınızın pozitif geliştiği zaman, enerjinizin daha da yükseldiğini hissediyorsunuz. Bugün, bir çok kombinasyon işlerin sizi yoracağını bile bile, bir çok işe soyunacaksınız. Yaşamınızın aktif bir dönemindesiniz. Özel yeteneklerinizi kullanmalı ve kendinizi ispat etmelisiniz.

AKREP:

Ay tepe evinizde ilerliyor.. Artık daha kararlı ve cesur düşünceler içinde olacaksınız. Duygularınızda her zamanki gizliliğinizden kurtuluyor ve  konulara daha akılcı yaklaşıyorsunuz. Bugün, kendinizin bazı farklı değerleri olduğuna inanabilir ve olayların gelişimini bu özelliklerinize göre şekillendirebilirsiniz.

YAY:

Ay bilinç altınızı olumlu etkilerken, fikir değiştirmek için bahaneler arıyorsunuz. Bugün bulunduğunuz ortamlardan hemen sıkılabilir ve kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Güçlü işbirliklerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Partnerinizin de ise destek vermesini isteyebilir ve bu konuda kapris yapabilirsiniz. Şartlarınızı daha da zorlaştırmamalısınız.

OĞLAK:

Karşılıklı ilişki içinde olduğunuz kişilerin olumlu etkilerini üzerinizde hissedeceksiniz. Mars burcunuzda  ilerliyor. Duygusal ilişkilerinizde  kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün.

KOVA:

Yaratıcı yönlerinizi karşı tarafa anlatma konusunda son derece başarılı davranıyor ve bilmediğiniz konularda, öğrenme içgüdünüzü kullanıyorsunuz. Bugün yaptığınız işlerle yetinmiyor, karakteriniz gereği sıra dışı işler yapmaktan, hoşlanıyorsunuz. Yoğun enerjiniz sizi yorgun ve keyifsiz yapabilir. Bugünlerde dinlenmeye özen göstermelisiniz.

BALIK:

Bugün Ay’ın bulunduğu konum, duygusal saplantılarınızın olabileceğini gösteriyor. Herkesin algılama kapasitesi farklı olduğu için, küçük ayrıntıların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Bugün, bir çok ayrıntı üzerinde yoğunlaşma fırsatı yakalayacak ve kendinize destek verecek şartlarınızı oluşturacaksınız. Olayları en doğru şekilde değerlendirmelisiniz