Neme lazım!

Bu satırları ben desem, belki de bizim kozmik lümpenlerimiz yine ayağa kalkar, “Hepimiz Ermeniyiz” diye yaygarayı basar.

Bu yüzden topu Amerikalı tarih profesörü Justin A. McCarthy’ye atıyorum.

Zira Osmanlı İmparatorluğu, Balkanlar ve Orta Doğu tarihi adamın uzmanlık alanı.

İçimizdeki Ermeni sevdalısı lümpenler, bu yazıyı hece hece okusun, kelime kelime de hafızasında tutsun.

Zira bu tayfa, zora gelince balık hafızalı oluyor.

*
Şöyle diyor Justin A. McCarthy:

“Kafkasya’da Türklere karşı yapılan Ermeni katliamının ana nedeni Ermeni nüfusunu artırmaktı. Bu nedenle Vilâyat-ı Sitte denilen bölgede ki, bu bölge (Erzurum, Van, Mamüretü'l Aziz, Diyarbekir, Sivas, ve Bitlis’i kapsıyor.) ermeni nüfusu % 19’du. Bu nüfusun oranını arttırmanın yolunun bölgedeki Müslüman sayısını azaltmaktan geçiyordu.”
Nitekim Ermeni çeteler kadın, çocuk yaşlı demeden, herkesi katletmeye başlamıştı.

*

Sadece Osmanlı arşivlerinde 1910-1922 yılları arasında 523.000 Türkün Ermeni çeteleri tarafından öldürüldüğü belirtilmektedir.

*
Fransa Dışişleri Bakanlığı'ndan Rusya'nın Paris büyükelçiliğine gönderilen 14 Mayıs 1915 tarihli yazıda eyfel kulesinden değil,  Van İsyanı sırasında bölgede yaklaşık 6000 Müslümanın öldürüldüğünden bahseder.

*

Keza, Rus Tuğgeneral Bolhovitinov, “Ermeni raporu” adlı kitabında, bizzat kendi ordusundaki ermeni askerler için şöyle der: 

“Hemen hemen her Rus subayı, Ermeni birliklerinde sadece gönüllülerin değil, komutanların arasında disiplinsizliğe, itaatsizliğe, iç çatışmalara, entrikalara, böbürlenmelere, korkaklıklara, farklı hırsızlık ve gasp olaylarına, hatta bizim tarafımızdan işgal edilen Türk topraklarında Müslüman sivil halka karşı tecavüzlere tanık olmuştur.”

*
1919 yılının Temmuz ayında, İngiliz Yarbay Albert Rawlinson, İstanbul'daki İngiliz Genel Karargâhı'na gönderdiği telgrafta, Ermenilerin Erzurum’un Oltu ilçesinden, Bayezid hududuna kadar katliam yaptıklarını belirtmiştir.

*

Yanı sıra, Ermeni çeteler tarihin her sayfasında camileri kundaklamış, kadınlara tecavüz etmiş ve çocukları katletmiştir.

*
Şimdi geldiğimiz bu noktada, Ermenistan’ın Azerbaycan’ın Gence kentine saldırması ve bebekler dahil sivilleri öldürmesi, Ermenistan’ın atalarına layık bir harekettir.

Tarihin her köşesinde cepheden kaçmış, kaoslardan ve isyanlardan beslenen bir milletin, Azerbaycan ordusunun karşısına çıkıp, meydan savaşı yapması zaten beklenemezdi.

*

Tarih böylesine ermeni katliamları ile dolu iken, en ufak bir kıvılcımda, içimizdeki bazı ermeni sevdalısı lümpenlerin çıkıpta “Hepimiz Ermeniyiz” demesi, aslında tarihleri aralarındaki mesafeyi de gösteriyor.

Bilmiyorlar, bilmekte istemiyorlar.

Çünkü onlar da Ermeni dedeleri gibi kaostan besleniyor.

Ermenistan Gence’de bebekleri katletti.

Hadi çıkıp “Hepimiz Ermeniyiz” desenize!

Yahutta vicdan yapıp, kınasanıza!

Yapamazsınız!

Çünkü bu dedelerinize ihanettir.