Başkan Ağaoğlu şampiyonluk için artık hazırız müjdesini verdi ve ekledi...

Daha önceleri benim ağzımdan şampiyonluk sözünü duymayacaksınız demiştim derken benimde ağzıma sakız yapıp çok sevdiğim 'O SENE BU SENE' sloganını unuttu!

Herhal neyse umarım ben dilerim ki başkan haklı çıksın...

Bir nesil ağlamaklıktan kurtulsun...

Sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki bu işler dilek temennilerle gerçekleşmiyor, ondandır ki sonda söyleyeceklerimi başta söylemek istiyorum.

Paranın ve siyasetin futbolda egemen olduktan sonra hakem ağababalarının adaleti laf edip alın terinin değil dümenlerin hakim olduğu insanlara çelme takıldığı, hakların talan edildiği türkçesi gizli kapalı değil kartların açık oynandığı bir ortamda gücünüz yetse bile hangi virajda takla attırılacağınız belli olmaz!

Fazla uzağa gitmeyelim Trabzonsporluların 2 sene önce gözlerinin içlerine baka baka şampiyonluğu bırak, 'CAMBAZA BAK' denildiğini neler olduğunu saymaya gerek yok!

Bu izi ne tarih ne de yürekler silebilecek diye düşünmüyor iddia ediyorum.

Ondandır ki sayın başkan şampiyonluğa aç, susamış, milyonlara müjde verirken çok önemsediğim bu engelin tedbirini herhalde almışsınızdır!

EVLERE ŞENLİK....

Birde şeytanın gör dediği evlere şenlik bir konu var ki söylenenlerle eylemlerin çakışması var ki adına 'BU NE LAHANA BU NE TURŞU MU?' dersiniz ne dersiniz onu bilemeyeceğim geçen sene bu zamanlar virüs nedeni ile maçların ertelenişi seyircisiz oynanması yayıncı kuruluşun ödeneklere makas atması sonucu yandım Allah deyip battık diyenler bankaya koşanlar bundan böyle yabancı transferi mi, pahalı transfer mi tövbe artık!

Kendi imkanlarımıza kendi insanlarımıza dönme vakti geldi de geçti bile nidaları atarken oh be dedim kulüpler hovardalığı bırakıyor heralde...

Yığınla yabancı oyuncunun bir bölümü sahada, bir bölümü yedekte, bir bölümü de trübünde olmayacak artık ama ne gezer çok yanılmışım...

O battım diyenler bilmem nerede dilenip bilmem nerede sadaka verircesine yine yabancılara sarıldılar.

Hem de 12 sayısını beğenmeyerek!

Biz onlardan farklı mıyız?

Sanmıyorum....

30 yaş üzeri olmak üzere 4 yabancı transferi var yanılmıyorsam 10 kişi ise takımda mevcut!

Yetmedi, Alanyaspor'un 30'luk Efecan'ıda sırada sonrası ne olacağı da belli değil...

SON SÖZÜM, DAHA DOĞRUSU GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET KASAPOĞLU'NUN SÖZÜ İLE YAZIMI NOKTALAMAK İSTİYORUM.

''EN GENÇ NÜFUSLU ÜLKELERDEN BİRİYİZ. GENÇLİK BİZİM EN BÜYÜK UMUDUMUZDUR''

 SAYIN BAKAN YABANCI SAYISI 12'İKEN YABANCILIĞI TAKIMLARIMIZIN AVRUPA ARENASINDAKİ PERİŞANLIKLARI DA ORTADAYKEN BU İŞ NASIL OLACAK?