Yaklaşık 1 yıl önceydi yanılmıyorsam..

MHK’nın Beşiktaş Trabzonspor derbisinde görev verdiği ve hür türlü kepazelikleri sergilediği sözüm ona hakem Kalkavan’a yarım kalan işini git Konya maçında tamamla dercesine görev verdiler.

O da yaptı yapacağını adeta hınç alırcasına düdükler çaldı. Başlayalım yaptıklarına Hubocan’ın hareketi faul olabilir asla sarı kart değildi. Sırf Konya’dan attığı oyuncuya karşılık başka bir deyimle kudurtan Konya seyircisinin gazını almak istercesine Hubocan’ı harcadı. 

Trabzonspor kulübesini kartlarla ihraçlarla budadı. Burak’ın penaltısını görmedi. Golle sonuçlanan penaltıyı da görmedi. Yan hakem bu kadar da olmaz dercesine Kalkvan’ı ikaz etmek zorunda kaldı. Bu yan hakemi kutluyor, Kalkavan’ı lanetliyorum.

Umarım bu adam bu takımın maçına bir daha verilmez.

Üzülmesinler MHK’nın elinde bu Kalkavan gibi bir sürü var. Kaybınız olmaz. MHK bu hafta Fenerbahçe maçı var görev başına! Sakın ıskalamayın. Bir budayıcı daha verin. Olsun bitsin.

Gelelim maça. Rıza hoca ile seri galibiyetler alırken de dün ki gibi Trabzonspor’a yakışır futbol oynanmıyordu. Hoca da bu işin farkında idi. Eksikleri görüyor tabi. 2. Yarıyı işaret ediyordu. 

Dolayısıyla zaman istiyordu. Önce Trabzonsporluların tek tesellisi olabilecek kupa gitti. 2. yarı. İlk maçta da 2 puan dan oldu. Kısacası ilk yarıdaki kötü oyun geri geldi. Umut Burak’a atılacak uzun toplara bağlandı. İsim vermek istemiyorum ama kadro seçimi oyuncu değişimi ve de zamanlaması da al bir o kadar.

Şunu da unutmadan söyleyeyim.

Şu Rodallega’nın mukavelesine ilk 11’de oynamayacak, yedekten girecek o da 3-5 dakikayı geçmeyecek mi yazıyor. Onu çok merak ediyorum. Mesela, uzun süre 10 kişi kalan dünki maçta 2. Yarıya Rıza hoca çift santraforla çıkamaz mıydı? 

Kötü mü olurdu?

Son olarak, Okay’ı Abdülkadir’i kazanma arzularından ve verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. 

Sözün özü, kupa gitti bakın da lig bitmesin!