Sonda söyleyeceklerimi başta söyleyeyim tekrar ediyorum ama çok önemsediğim bir konu olduğu için tekrar etme ihtiyacını duydum.

Cornelius gibi kafacı özellikli bir santraforunuz varsa ondan gol ve goller istiyorsanız ki öyle o zaman bu oyuncuyu kenar toplarla adeta topa tutacaksınız. Eski tabirle nokta santrafor dediğimiz bu kule şimdiye dek attığını bir maçta atar diyebilirim.

Bunun içinde kenar beklerin öne çıkması sağda Djaniny veya bir başkası solda Nwakaeme atacağı ortalarla sayısal destekleriyle bu eylemin güzelliklerle sonlandırılacağına inanıyorum. Aksi takdirde dünkü maçta olduğu gibi bu oyuncuyu ileride yalnız bırakıp git ileri gel geri yapılırsa yandı keten helvamı çok çığırırız golde gol diye ! Zira bundan böyle nice kapanan takımlarla karşılacak Trabzonspor ne yapalım rakip duvar ördü deyip geçemezsiniz duvarı yıkmak için ustanız kilidi açmak için de çilingiriniz mevcut..

Gelelim oyuna iki perdeli maç oldu topuda sahanın büyük bir bölümünü de Trabzonspora bırakıp kendi alanina çekilen Alanya 'ya karşı bordo mavililer önde baskı yapmaya çalıştılar.

Pas trafiği çabukluğu zayıftı. Öne oynama yerine yana geriye oynamayı yeğelediler. İkinci perdeye gelince ilk yarıya oranla oyun daha hareketliydi... Topa sahip olma çabuk pas birlikte pozisyon üretme kazanma arzusunun yanında Avcı'nın oyuna hamlesi iyiydi iyi ancak maçın son ceyreğine gelindiğinde son yılların değilde Trabzonspor'dan beklenen istenen baskıcı rakibini adeta ceza alanında boğan oyun sahneye koydular ki gözlerimizin pasını sildiler.

Beni de eski günlere getirdiler kendimi daha önce neredeydiniz demekten alamadım..  

Bunun devamı için bu takım biran önce bireysellikten kurtarılmalıdır. Yoksa çok yazık olur. Bakın haftalar birbirini kovalıyor puanlarda ikişer ikişer birlikte gidiyor ben söyleyeyim dedim yoksa içime uhte olur.