Kasımpaşa, yeni sezonun başlamasına günler kala 2 futbolcuyu renklerine kattı.
Lacivert-beyazlı takım İngiltere’nin Liverpool takımının 19 yaşındaki kalecisi Yusuf Mersin ile 3 yıllık sözleşme imzalarken, Fransa’nın Reims takımının 22 yaşındaki sol bek oyuncusu Atila Turan’ı ise 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

YUSUF MERSİN KİMDİR
İngiltere Londra doğumlu olan Yusuf Mersin, futbola Millwall takımında başladı. 2010 yılında ise 1 milyon Sterlin’e Liverpool takımına transfer oldu. 4 yıldır Liverpool altyapılarında yer alan, son olarak Reserve takımında kaleyi koruyan genç file bekcisi, Newcastle ile oynanan ve Liverpool’un 3-1 kazandığı özel maçta da A takım kalesinde yer aldı. Yusuf, 22 kez Türkiye Genç Milli Takımları’nda görev aldı.

ATİLA TURAN KİMDİR
Profesyonel olarak 2010 yılında Fransız Grenoble takımında forma giymeye başlayan Atila Turan, 2011 yılında Portekiz’in Sporting Lizbon takımına transfer oldu. Buradan SC Beira-Mar takımına kiralanan Atila, bir sonraki sezonda Orduspor’da kiralık olarak 24 maçta görev yaptı. Geçtiğimiz sezon ise Fransız Reims takımında 18 maçta görev yaptı. 2007 yılından 2011 yılına kadar Fransa Genç Milli Takımları’nda görev alan Atila, 2013 yılında Türkiye U21 Takımı formasını giyerek milli olmuştu.
(İHA)