TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta Orhangazispor ile karşılaşacak Yomraspor, sahaya 3 puan parolasıyla çıkacak.
Teknik direktör Raşit Çalık, kaybettikleri puanları telafi etmek ve yeni bir başlangıç yapmak için sahaya çıkacaklarını belirtti.
Kötü gidişatlarına "dur" demek istediklerini dile getiren Çalık, "Ligin 2. yarısına istediğimiz gibi başlangıç yapamadık. Bu maçı kazanarak kan kaybımızı durdurmak istiyoruz. Kazanmak için de elimizden geleni yapacağız. 3 puandan başka bir şey düşünmüyoruz. Ligdeki konumumuz itibarıyla kazanmamız iyi olacak" dedi.
Orhangazispor'un ligin zirve yarışı veren ekibi olduğunu anlatan Çalık, "Zor bir mücadele olacak. Zira rakibimiz Orhangazispor zirve yarışını sürdürmek için kazanmak isteyecek fakat biz bu şansı kendilerine tanımayacağız. Karşılaşmaya iyi motive olduk" diye konuştu.
Çalık, takım olarak kendilerine güvendiklerini kaydederek, şunları söyledi:
"Ligin 2. yarısına istediğimiz gibi başlayamamıştık. Gün geçtikte daha iyi oynuyoruz. Tek dezavantajımız ilk maçlarımızın ligin güçlü ekipleriyle olmasıydı. Bu maç da zor olacak fakat Orhangazispor karşısında puanlar almak için oynayacağız. Zoru başarmak için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Hücum ağırlıklı oyun sistemimizle evimizde istediğimizi alarak döneceğimize inanıyoruz."