Dün Trabzonspor Legia karşısında sadece yenilmedi. Takımın Kaptanı, demirbaşını, taraftarının gözbebeğini kısacası herşeyini kaybetti.  Kaptan şehirde öyle bir etki bırakmış ki Trabzonsporlu taraftarlar onu kendi ailesinden biri kendisi gibi görüyor.

Ciğerimiz yandı gerçekten..

Onur’un sakatlığı sonrası hepimizi içimizden geçirmişizdir; “Ahh be keşke golü yeseydik de Onur’umuza bir şey olmasaydı”

Maalesef bugün kara haberi aldık Onur’umuz tam 6 ay yok.

Türkiye'nin en iyi kalecisi Onur’un 6 ay formayı giyemeyecek olması Trabzonspor’u en çok da taraftarları derinden yaraladı.

Artık tek temennimiz Onur’un 2010-2011 sezonunda yaşadığı sakatlık sonrası muhteşem dönüşünü tekrarlaması...

Hatırlanacağı üzere Onur’un sağ çapraz bağları kopmuş, uzun bir süre sahalardan uzak kalmış eldivenlerini yedek kaleci olan Tolga Zengin’e devretmişti. 

Tolga da verilen bu şansı ve formanın ağırlığını değerlendirerek harika bir performans sergileyerek,  Onur Kıvrak ile Trabzonspor'u şampiyonluğa taşıdılar.

Tarih tekerrür den ibaret değil mi? 

Bir daha neden olmasın...

Onur’un bu sakatlığı belki de Trabzonspor’da Tolga gibi uzun süredir forma şansı bekleyen Fatih ve İbrahim için bir yükselme devri olacaktır.

Fatih Öztürk ve İbrahim’i izleyenler bilir ikisi de Onur’u aratmayacak derecede iyi kalecilerdir.

Kaptan’dan alacakları bu formanın hakkını vereceklerinden kimsenin şüphesi olmasın. 

Hatırlanacağı üzere Vahid Hoca bir konuşmasında kalecilerin nasıl yetenekli olduğunu şöyle belirtmişti “Onur gitse bile Fatih Öztürk, o gitse bile İbrahim ve Uğurcan gibi çok özel iki kalecimiz var” demişti.

Vahid Hoca büyük ihtimal ile formayı Fatih Öztürk’e verecek.

Fatih’in yetenekleri konusunda herkes hemfikir başarılı bir kaleci ama tek eksiği Süper Lig tecrübesi, giyeceği formanın ağırlığı bu eksiği de gidermeye yetecektir. 

Onur Kıvrak'a verdiğimiz değerin, gösterdiğimiz saygının aynısını genç kalecilerimize de göstermemiz dileğiyle..

Trabzonspor'da ONUR’ LAR Tükenmez! Tertemiz formamızı terletme sırası sizde Fatih ve İbrahim!