Koltuk Yıkama Makinası hem son kullanıcıların hem de profesyonel olarak koltuk yıkama makinası yapanların tercih ettiği bir makina. Pandemiden önce de koltuk yıkama işi yapanların sayısı gittikçe artmaktaydı. Pandemi sürecinde insanların temizliğe verdikleri önemin artmasıyla birlikte koltuk yıkama işi yapanların sayısı ve evine koltuk yıkama makinası alanların sayısı önemli oranda artış gösterdi. 

Koltuk Yıkama Makinası satışı yapan PAK Makina Genel Müdürü Barış T. YILDIZ Koltuk Yıkama Makinası satışlarının pandemi sürecinde arttığına dikkat çekti. YILDIZ şunları söyledi:

“Ülkemizi ve dünyayı etkileyen bir pandemi sürecinin içerisindeyiz. COVID 19 Koronavirüs salgının etkileri devam ediyor ve bir süre daha da devam edecek gibi görülüyor. Bu süreçte dikkat edilmesi gereken en önemli husus hiç kuşkusuz ki temizlik. Öncelikle herkesin kendi el ve yüz temizliğine çok dikkat etmesi gerekiyor. Basit önlemlerle bu ağır süreci en az hasarla atlatmak mümkün olduğu uzmanlar tarafından sıkça dile getiriliyor.

Bu süreçte ev, ofis, yurt gibi kapalı mekanların da sık sık temizlenmesi çok önem arz etmektedir.

PAK Makina olarak bizler de müşterilerimize bu konuda neler yapılması gerektiğiyle ilgili görüş alışverişlerinde bulunuyoruz. Bize ulaşan yeni müşteri sayısının fazlalığı da temizliğe olan ilgilinin artmakta olduğunu bize gösteriyor. Satışını yaptığımız Profesyonel Koltuk Yıkama Makinası Safran Anafor 12/17 ile koltuk yıkama işine girmek isteyenlerin sayısının sürekli arttığını gözlemliyoruz. Bu süreçte temizliğe olan ilginin artması bizleri memnun etmektedir.  Dileriz bu sürecin zararlı etkileri bir an önce yok olur ancak temizliğe verilen önemin artması gibi olumlu etkileri kalıcı hale gelir.”