Davut Çakıroğlu'nun AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu için söylediği "Hangi yeteneği ile aniden keşfediliverdi, ön plana çıktı" sözlerinin yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali bir cümle olarak değerlendirdiğini ifade eden Nadir "Asıl kendisi açıklasın bakalım hangi yeteneği ile keşfedildi, üst düzey mastır yaptı da bizim mi haberimiz yok. Zira Trabzon Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu Hanım kendisi gibi aniden keşfedilmedi.

Bahar Hanım teşkilâtlarımızın en alt kademelerinden yetişerek kendisini geliştirmiş, 2 üniversite bitirmiş, sayısız ödül almış sosyal projelere imza atmış, yüksek lisansını tamamlamak üzere, makale ve denemeleri ile ulusal mecrada da takip edilen bir değer. Partimizin çeşitli kademelerinde görev yaptı ve netice itibariyle bugün layıkıyla yerine getirdiği milletvekiliği görevine geldi. Şimdi soruyorum Sayın Çakıroğlu'nun kendisi nerede yetişti? Hangi özellikleri ile 'aniden' keşfediliverdi?" sorularını sordu.

İyi Parti Grup Başkan Vekili Davut Çakıroğlu'nun her FETÖ bahsi geçince ortaya atlamasının da dikkat çekici bir hal olduğunun da altını çizen Nadir " Davut Çakıroğlu FETÖ bahsi geçince hemen ortaya atlıyor. "Şecaat arzederken merd-i kıptî sirkatin söyler" imiş. İyi Parti'li Çakıroğlu'nun kendi durumunu gizlemeye çalıştığı apaçık ortada. Davut Çakıroğlu'nun Trabzon'da birilerinin piyonu olarak sahaya sürüldüğü herkes tarafından biliniyor.

Kendisi özellikle FETÖ aklayıcılığı yaparak bunu belli ediyor. Her FETÖ bahsi geçince konu ile ilgili açıklama yapanı suçlayacağına ilk önce aynaya baksın. Kimlerle iş yapmış, kimler elinden tutup kaldırmış, kimler onu siyasete sokmuş bunu açıklasın. O kişiler şimdi nerdeler bunları açıklasın. Tavus kuşu gibi kafayı toprağa gömüp kendinin bu durumlarının görünmediğini düşünüyor olamaz. Kendisini aklı selim olmaya ve bir hanımefendi ile ilgili verdiği beyanların nezaket sınırları içerisinde olmaya davet ediyoruz. " ifadelerini kullandı.