Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı sabır, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.

Dün akşam ki, tadı tuzu olmayan maça gelince hakem Özkahya, tıpkı geçen yıl olduğu gibi elinden geleni ardına koymadı. Bütün takdir haklarını ev sahibi lehine çaldı.
Trabzonspor lehine olan penaltı pozisyonunu da görmemezlikten geldi vs vs..

Değerli okurlarım, bu şikâyetname de sıkmaya başladı. Bunun farkındayım. Bunların kâhyasıda böyle marabasında, ağasıda böyle sadece isimleri değişiyor. Trabzonspor maçlarında eylemleri hep aynı..


İşin en vahim tarafı camia bir şey yapmıyor veya aciz kalıyor. Bu arada atı alan da Üsküdar’ı geçiyor ne yazık ki.
Trabzonsporlular da böylece yapacak bir şey yok sistem böyle demek ile yetiniyorlar.

Karşılaşmaya gelince bir futbolsever olarak, Başakşehir takımının sergilediği oyunu beğenir takdir ederim.
Ancak dün akşam ki, Başakşehir takımına Trabzonspor’un yenilmesine bir hayli, üzüldüm.

Şayet, Ersun Yanal ayaklarının üzerine durup azıcık önünü görebilseydi 7 savunma oyuncusuna görev vererek santraforsuz adı belli olmayan korkaklık abidesi bir diziliş ile ya tutarsa demeseydi.


Özgüvensizliğini bu anlayışla oyuncularına hissettirmeseydi dün akşam İstanbul’dan bu beğenmediğim Trabzonspor takımımız 3 puan ile dönmesi hiçtendi.
 Bakın bir teknik adam düşünün ilk yarı bitimine iki maç kala ne sistemi ne futbol anlayışı nede bir omurgası belli. Bir 11’i dahi belli değil. Hala zaman istiyor. “Siz bu takımı önümüzdeki haftalarda görün” diyor. Oyuna müdahaleleri oyuncu değişikliğindeki tercihleri 5 forvet oyuncu yedekte beklerken Mustafa ‘dan Okay’dan gol beklemesi hemen hemen 12 maçtır tartışılıyorsa 2. Yarıda aynı manzarayı seyir edeceksek bu camiaya çok yazık olur.