Dün Trabzon’a gelen Milletvekili Cora, Beşikdüzü’ne adeta çıkarma yaptı. Beraberinde AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu üyesi Ali ZEYTİN ve AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Gören ile Beşikdüzü Organize Sanayi’ni (OSB) ziyaret eden Vekil Cora, burada Akana Deniz Teknolojileri ve Olgun Klima firmalarının çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. 

Firmaların taleplerini de dinleyen Milletvekili Cora, ardından Sahil Tahkimat Alanı, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Yurt Binası ve Gençlik Merkezi’nin son durumu ile ilgili İlçe Başkanı Ahmet Gören'den bilgi aldı.
Sahil Tahkimat Alanının %70’inin tamamlandığını ifade eden Milletvekili Cora, “200 dönümlük bir alanda yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyor. En kısa süre içerisinde buranın çalışması tamamlanacaktır. Alanla ilgili henüz planlanmış bir proje yok ancak Beşikdüzülü hemşerilerimizin aileleri ile hoş vakit geçirebilecekleri, gerektiğinde de spor yapabilecekleri spor temalı bir millet bahçesi yapılabilir.” ifadelerini kullandı.
KYK Yurt Binası ile ilgili de konuşan CORA, “500 öğrencimize hizmet verecek olan KYK Yurt Binası en modern şekliyle tamamlandı. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.