Böyle bir durumda yapılacak en doğru şey, cihazın markasına ait teknik servisi aramak olacaktır. Çünkü bu şekilde cihazın doğru ve güvenli bir şekilde tamiri sağlanabilir.

Eğer sizde dizüstü cihazınız ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız veya cihazınızı kullanamıyorsanız, Exper servis ile iletişime geçebilirsiniz. Servis ile irtibat kurarak cihazınızın problemini çözümleyebilir ve sorunun giderilmesi için işlemleri başlatabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken servisin İnternet sayfasında yer alan servis formunu doldurmak veya servisin müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek.

Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Hizmet Anlayışı

Kendilerine gelen başvuruları tüm detayları ile inceleyen ve cihazların onarımı için en uygun fiyatlı ve başarılı yolu izleyen servis, bu sayede cihazların en iyi performans ile çalışabilir hale gelmesini sağlıyor.

Çözüm Odaklı Hizmet

Tüm servis hizmetlerinde daima çözüme odaklanan Exper servisi , bu yüzden cihazları en iyi hale getirmeyi hedefliyor. Sorunu iyi şekilde analiz eden ve en doğru çözümleri, gerekirse parça değişimlerini uygulayan servis, bu sayede cihazın üst düzey performansta çalışabilir hale gelmesini sağlıyor.

Hangi Ürünlerin Teminini Sağlıyorlar?

Markaya ait dizüstü cihazların tamir ve onarım işlemlerinin tamamını gerçekleştiren Exper laptop servis , ayrıca çeşitli aksesuar ve yedek parçaların teminini de sağlıyor.

İşte servisin teminini sağladığı birkaç ürün;

  • Bataryalar,
  • Şarj adaptörleri
  • Ekranlar,
  • Cihaz iç parçaları.

Bunlar dışında daha birçok ürünün teminini sağlayan servis, tüm ürünlerin orijinalliğini de temin ediyor.

7/24 Danışma Hattı

Markaya ait notebook ve laptop bilgisayarların tüm sorunları ile yakından ilgilenen servis, tüm sorunları profesyonel ekibi ve ekipmanları ile çözüme kavuşturuyor. Birçok farklı metot ile sorunların çözümünü sağlayan servis, ayrıca müşterilerine ücretsiz destek hattı da sunuyor. İrtibat: https://www.experservisturkiye.com/

Bu hat aracılığıyla hizmet almak isteyen kişiler başvuruda bulunabiliyor ve bunun yanı sıra sorunlarının uzaktan çözümünü sağlayabiliyorlar. Ayrıca aynı hat üzerinden servisin sunduğu hizmetler hakkında da detaylı bilgi edinebiliyorlar.