BUGÜN DOĞANLAR:
Hırslı, ciddi ve sorumluluklarına önem veren bir kişilerdir.. Amaçlarına ulaşma konusunda sebatkar ve azimlidirler. İnsan ilişkilerinde uzun vadeli dostlukları tercih ederler. Kıskanç bir yapıları vardır. Enteresan ve kibirli kişilerdir. Sabırsız zeki ve mantıklıdırlar.Zihinsel faaliyetleri sürekli aktif haldedir. Eşlerini seçerken, entelektüel olmalarına dikkat ederler. Para kazanma konusunda son derece beceriklidirler. Meslek seçimlerinde zorlanmamalarına rağmen, oldukça seçici davranırlar. Çevrelerindeki kişileri çok kolay etki altına alırlar. Dikkat çekici şekilde giyinir ve modaya uygun kıyafetler seçerler.Yetenekli oldukları için meslek seçimlerinde zorlanmazlar. Aşk konusunda ciddi oldukları zamanlar azdır. Bir anda fikir değiştirebilirler. Uzun süreli sevgiye adaptasyonları zordur. Yalnız kalmaktan hoşlanmadıkları için, ilişkilerinde hata yapma olasılıkları fazladır. İnsancıl yapıları nedeniyle yardım etmeyi severler.
KADINLARI:

Yaşamlarında daima belirli ve özel dostları vardır. İş arkadaşları arasında ketum olmakla tanınırlar. Duygu yüklü ve yaşama bağlı olan bu kişilerin hayatla mücadeleleri hiç bitmez. Olayların hem içinde hem de, dışında yaşarlar. Genellikle sevgi dolu ve sevgisini paylaşmayı bilen kişilerdir. Hislerinden ve yanlış anlaşılmalardan dolayı hep değişik yorumlanırlar.
ERKEKLERİ:

Yardım sever ve çevrelerinde yapıcı kişilerdir.Sosyal ve toplumsal olaylardan çok fazla etkilenirler. Genelde pek çok işini, perde arkasından yönetirler. Kaybetmekten hoşlanmazlar.. Çekici ve cazip kişilerdir. Bulundukları ortamlarda dikkat çekerler. Yemek içme konusunda aşırıya kaçtıkları için, kalp ve damar hastalılarına meyillidirler.
ÇOCUKLARI:

Akıllı ve inatçı çocuklardır. İstemediği bir şeyi onlara asla yaptıramazsınız. Sevdikleri tarafından eleştirilirlerse, kinci ve içine kapanık olurlar.Detaylar ve ayrıntıları unutmazlar. Kendileri izin vermediği müddetçe sizin onları yönlendirmenize imkan tanımazlar
GÜNÜN YORUMU:

Olayları incelemek ve sonuca gitmek için gerekli doneler kullanılacaktır. Enerjisini dengeleyen ve küçük öfke nöbetlerinden uzak kalmayı başaranlar için oldukça yoğun bir gün. Duygu patlamaların zarar vereceğini bilirlerse hata yapma olasılıkları ortadan kalkacaktır. Annemizle ve sevdiklerimizle ilgili bağlarımız güçleniyor. Kardeşler ve komşularımızla ilgili organizasyonlar ön planda olacak. İletişim konusunda hislerimiz ön planda olacak Hastaneler ve kapalı ortamlar için yeni düzenlemeler söz konusu olacak. Bazı yeniliklere açık bir gün.
GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Beyaz gül, beyaz zambak
GÜNÜN RENGİ:

Beyaz, gri, lame
GÜNÜN KOKUSU:

Freşh kokular, sabun kokusu, nane, ıtır
KOÇ:
Güneş’in bulunduğu konum, çevresel ilişkilerinize aktivite kazandırırken, düşünce ifadenizi daha da güçlü kılıyor. Bugün iletişim konusunda başarılı bir performans sergiliyorsunuz. Konuşmalarınızı süsleme sanatıyla şekillendiriyor ve isteklerinizi karşı tarafa rahat aktarabiliyorsunuz. Gece uykularınızı ihmal etmemelisiniz.
BOĞA:
Entelektüel yönlerinizin ortaya çıkacağı bir gün. Sezgisel gücünüzdeki artış, çevrenizi daha iyi tanımanıza neden olacak. Organizasyonlarda, arkadaşlarınızdan alacağınız destekle daha olumlu adımlar atacaksınız. Sosyal ilişkilerinizdeki derin felsefi yeteneğiniz, bazı olayları daha kolay irdelemenize neden oluyor.
İKİZLER:
İletişim konusunda başarılı bir tablo çizmenize rağmen, çevresel koşullar yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesi uzayabilir. İdealist yapınızın ödün vermeden başarınızı yükseltmenin kolay olmadığını, siz de fark ediyorsunuz. Bugün mantıklı konuşmalarınızla, çevrenizi etkileyecek ve istediğiniz sonuca yaklaşacaksınız.
YENGEÇ:
Burcunuzda ilerleyen Güneş, çalışmalarınızda size hız kazandırırken, alışkanlıklarınızı aşma konusunda size yardım ediyor. Jüpiter’in  kazandırdığı  hareketi sayesinde, yaratıcılığınızı ve iş kabiliyetinizi para kazanma konusunda rahat bir şekilde kullanabileceksiniz. Maddi sorunlarınızı dengeleyerek, evinizle ilgili istediğiniz değişimi yapabilirsiniz.
ASLAN:
İlişkiler konusunda girişken ve yetenekli olduğunuz halde,  sinirlerinizi bozacak konu buluyorsunuz. Partnerinizle yaşadığınız yoğun duygular yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz.. Kazançlar konusunda şartlarınızı yeniden belirlemek istiyorsunuz. Titiz ve detaycı tavrınızla çevrenizi sıksanız bile, bugün Ay’ın bulunduğu konum, size olumlu destek verecek.
BAŞAK:
Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Oysa yaşamı öylesine derin  algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin çevresel koşullara bağlı olarak gelişmesi, canınızın sıkılmasına neden oluyor. Aşk yaşamınızda uzun vadede değişiklikler yapmak için, bugünden düşünmeye başlamayın.
TERAZİ:
Enerjiniz oldukça yüksek. Öğle saatlerinden sonra maddi konularla ilgili yeni atılımlar ve görüşmeler söz konusu olacak. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları, algılama gücünüzde bulabileceksiniz. Sezgileriniz sizi yanıltmadığını görmek, bir çok acılarınızı  unutturacak. Yaşamı farklı kılan nüanslar peşindesiniz.
AKREP:
Olayların iç yüzünü merak ederken, çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Değişim yaşamak için en uygun günlerden biri.. Görünüşte iyi izlenim veren sorunlar, bazı tıkanmalara neden oluyor. Doğru zamanda yapacağınız atılımların çok ses getireceğini bildiğiniz için, hedeflerinizi iyi belirliyorsunuz.
YAY:
Hiç kimsenin siz yaklaşmasına  izin vermiyorsunuz. Kendi doğrularınıza güvendiğiniz için, çevrenizle bazı pürüzler yaşamanız muhtemel. Bilinç altınız maddi kaygılarla dolu ve sorunlarınızı paylaşmak adına verdiğiniz çaba başarıyı getirecek.. Duygusal konularda beklediğiniz performansı alacaksınız.
OĞLAK:
Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte; bugün onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz.İşinizle ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Her türlü sanatsal olayların gündeme geleceği bir gün.Plüton kişiliğinizle ilgili sorunların abartmasına neden olacaktır. Sindirim sisteminizle ilgili mevsime bağlı şikayetleriniz olabilir..
KOVA:
Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olmanız rağmen, aşk ilişkilerinizde gerekli tatmini sağlamakta zorlanacaksınız. Partnerinizin her şeyini merak ederken, düşünceleriniz konusunda taviz vermek istemiyor, özel konularınızı kendinize saklıyorsunuz. Maddi konularla ilgili düşüncelerinizi yakınlarınızla tartışmamalı, bugün ketum olmalısınız
BALIK:
Derin düşünceler içindesiniz. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi gösteremediğiniz zaman, kendi içinize kapanıyorsunuz. Yapmak istediklerinizle ilgili yeni projelerin gündeme gelmesiyle birlikte, yeni bir motivasyon kazanacaksınız. İşbirliği içinde olacağınız kişilerle, duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün içindesiniz.