61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor maçı 22. dakikada Sosa’nın, 80. dakikada ise Nwakaeme’nin attığı gollerle  2 - 0 kazanarak önümüzdeki hafta Denizli’de oynanacak rövanş maçı öncesinde büyük avantaj yakaladı. 
Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir, “İlkler zor oluyor. Benim için de zor oldu ama kazanmak güzeldi. Oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum. Mücadelelerinden, oyunu istemelerinden dolayı gayet başarılıydılar. Oyunun belli bölümlerinde biz iyiydik. Belil dönemlerinde oyundan düştüğümüz anlar oldu. Özellikle topu tutma konusunda problemler yaşadık belli bölümlerinde. Biz oynadıkça hazır olacağımızı düşünüyorum. 
Problem çözebilen oyunculardan kurulu takımız. Onların potansiyeli bundan çok daha fazlasını yapabilecek durumda. Biz onlara inanıyoruz. Çalıştıkça daha iyi olacak” dedi. 

TRANSFER AÇIKLAMASI
Transferle ilgili soruya ise Çimşir, “Biz elimizden geleni yapıyoruz. Ama devre arasında transferlerle ilgili soruyorsanız, o biraz zor oluyor. Güç oluyor. İstedikleriniz olmuyor, bazen doğru adamı bulamıyorsunuz. Ekonomiz uymuyor. istediğimiz şartlarda oyuncu bulabilirsek, kalite ve ekonomik anlamda katmayı düşünüyoruz. Bu bugün mü olur, yarın mı olur bilemiyorum. Biz mevcut oyuncularla yola devam ediyoruz. Onlar bu işi başaracak güçteler. Yapabilirler, daha iyi olacaktır” dedi.