61SAAT SPOR SERVİSİ - ÇAĞRI AKTAŞ

TRT Spor ekranlarında Trabzonspor'un Galatasaray galibiyetini yorumlayan eski milli futbolcu Tümer Metin, bordo mavili takımın kaptanı Jose Sosa'ya olan hayranlığını gizleyemedi.

Sosa'yı izlerken futbola geri dönmek istediğini belirten Tümer Metin açıklamalarında '' Trabzonspor göze hoş gelen futbolu oynuyor. Trabzonspor her maç golü atıyor. Futbolu gol için izliyoruz ama Trabzonspor her maç atıyor. Çok etkili bir forvet hatları var. Ekuban'ı Sörloth'u izlerken zevk alıyorum. Nwakaeme'yi izlerken ise mest oluyorum. Sosa'yı izlerken futbola geri dönmek istiyorum. Öyle içeri çekiyorlar seni.. Doğal olarak bu oyuncular göze hoş gelen futbollarıyla hakettikleri yerdeler. Galatasaray eksik olsa bile dağılmış bir sezon yaşıyor olsa bile onları İstanbul'da yenmek kolay değil.. Trabzonspor göze hoş gelen futboluyla zor bir virajı geçti. Trabzonspor'un oyun aklı ve oyun gücü bu maçı kazanabilecek güçteydi ve kazandılar.. '' ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor'un Arjantinli yıldızı Jose Sosa bu karşılaşmada gösterdiği etkili performansı 1 gol 1 asistle taçlandırmıştı.