Dün akşam ki Malatya rezaletini atılamayan 3-5 gollük pozisyonlara bağlayamazsınız. 

Bunun bir izahı olmaldır. Yönetim teknik adam ve futbolcular neler olduğunu neden olduğunu açıklama zorundadırlar. 

"5 yedik ama özür dilerizle" bu iş örtbas edilemez. Taraftarlar mantıklı bir açıklama bekliyorlar. 

Hiçbir kimse geçen Bursa maçının stresi taraftar basın baskısı gibi safsatalara sığınmasın.

Futbolda direkten dönmeseydi, kaleci kurtarmasaydı, top az daha aşağıdan gitseydi gibi savruk mazeretlere yer yoktur. 

Dünki Trabzonspor takımının özellikle 2. Yarı elle tutulacak bir tarafı yoktu. 

Halı saha maçı oynasaydılar daha ciddi bakar yenmek için uğraş verirlerdi.

Bakın beyler ne hazindir ki Trabzonspor Malatya’dan 4 dakikada 4 gol yedi. Abondene olmuş boksör gibi bir sağa sola arada bir de ileri savruldular. Sonunda da kendilerini taraftarlarının önünde buldular. 

Özrünüz kabahatinizden büyüktür. Sahi sormadılar mı size 90 dakika neredeydiniz. Biz sizden özür değil giydiğiniz formanın. Hakını vermenizi istiyoruz. Onlar sormadıysalar ben sormak istiyorum. Dün akşam ki kapkara geceden bizler utandık. Sizleri bilemem. Şayet o duygularda olsaydınız böyle bir kepazelikten sonra milyonların geceyi nasıl geçireceğini sonraki güne nasıl başlayacağını düşünebilseydiniz beş yemezdiniz. Rüyalarında görseler idi inanmayacakları bir skorla rakip takıma yenilmezdiniz. 

Şimdi dimi top yönetimde bizim evladımız iyi insan Trabzonspor sevdalısı bunların hepsi doğru şapka çıkarırım. Ama olmuyor işte ucuz etin yahnisi olmuyor. Beyler Trabzonspor kötüye gidiyor. Geçen sezon bir Mehmet vakası vardı. Bu yıl Ünal vakası çıktı. Kucka, Sosa derken Onur’da çuvalladı. Stoperler patladı orta alan yol geçen hanı Rodallega eh işte Yusuf bir var bir yok Abdülkadir ise koy çıkardan bıkmıştır herhalde…

Şayet hoca geçen hafta sözünü mecazi kullanmadıysa doğru söylüyor. Ben de yetersiz kalıyorum. Bu yetersizlikten 13 puan hediye etti. Bu paraların faturasını ekleyin hocanın maliyetine bakın şu ana kadar kaç paraya mal oldu. Ciddi ciddi şapkanızı önünüze koyun kesilecek parmak veya parmaklar varsa gereğini yerine getirin. Yol yakınken son olarak şu Hüseyin’in 70’li dakikalarda kurtarıcı olarak oyuna alınmasına bir anlam veremedim. Bu çocuk madem bu kadar iyiydi kurtarıcıydı niye oynatılmaz.