1461 nedir? sorusu, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun yaptığı açıklamaların ardından gündeme geldi. Ağaoğlu yaptığı açıklamada, "Ali Koç'un açıklamalarına bugün 14:61'de kulübün internet sitesinden bir açıklama yapılarak cevap verilecek." demişti. Vatandaşlar 14:61 ne demek gibi sorulara yanıt aramaya başladılar. İşte 1461 Trabzon'un Fethi ile ilgili bilgiler...

1461 NEDİR?

1461 tarih olarak Trabzon için büyük önem arz ediyor. 4. Haçlı seferi sonrasında Trabzon'da kurulan Pontus Rum Devleti'nin, Fatih Sultan Mehmet Han tarafından 1461 yılında yıkılması, Trabzon için bu yılın önemini arttırmıştır.

Ali Koç ile ilgili olarak bugün 14:61'de açıklama yapacağız. Trabzonspor her zaman gelir ve giderleri kuruşuna kadar açıklıyor. Görünen o ki söylediklerimiz anlaşılmamış. Bir kez daha ellerine vereceğiz, oradan okusunlar.

''BİR DE YAZILI OKUSUNLAR''

Trabzonspor bir oyuncu transfer ettiği zaman, menajerine ödenecek tutar kuruşuna kadar KAP'a açıklanır. Bugün 14:61'de yazılı açıklama yapacağız. Yazılı bir açıklamayla bunu ellerine vereceğiz, bir de öyle okusunlar.

''KENDİ YAZDIKLARI OYUNU KENDİLERİ OYNASINLAR''

Bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Mücadele sahada verilir. Ülkedeki futbolu 3,5,7 sene öncesine çekmek isteyenlerin senaryosunda biz yokuz. Kendi yazdıkları oyunu kendileri oynasınlar. Yıllarca hayatlarını gizli örtülü işlerle, icraatlerle sürdürenlerin bakış açısı bu. Biz bu oyunda yokuz.