Maçtan önce basın toplantısı düzenleyen Çalımbay hoca, çok büyük açıklamalarda bulundu. Son 3 maçı kazanmalıydık. Hiçbir hoca iyi adamını yanında oturtmaz. Hiçbir hoca formsuz oyuncusunu sahaya sürmez. Elimdeki kadro bu yahu hoca müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkma burası Trabzon bunu herkes bilir.

Şimdi gelelim sadete Rıza Hoca, eleştirilere hak veriyorum demekle bu iş olmuyor.  Geldiğinde bu kadro tam benim istediğim kadro dedin mi demedin mi. Bu borç yükü varken ben transfer istemem dediğini kulaklarımla basın toplantısında duydum. 

Şimdi transfer yapamadık diyorsun. Bu ne lahana ne perhiz turşusu. Formsuz oyuncuyu oynatmam diyorsun Olcay, Kucka ve Bero’dan vazgeçemiyorsun. Eleştrilere hak veriyorum diyorsun Kucka ile Okay’ı yan yana oynatmada ısrar ediyorsun.

Bak hocam top oynamıyorduk ama seri galibiyetler gelirken mütevaziliğe yatıp bu galibiyetler bu galibiyetler bana ait değil dercesine 2. Yarıyı işaret ediyordun. Beni o zaman görün diye. Hem iyi futbol oynayacağız hem de yakışır sonuçlar alacağız derken takım iyiydi de şimdi mi kötü oldu. Korkaklığının eseri olan yaptığın yanlışları hiç görmemezlikten geldin. Yani, aslan gibi bir takımı kedilere boğdurttun. Taraftarını hiç güldürmedin. Takım her geçen hafta geriye düşerken sen suçu hep ona buna attın. 

Önce Burak olsaydı dedin mevcut forvetini aşağıladın. Bir başka maçta Göztepeli Beto’yu işaret ettin. Sonra Gençlerbirliği kalecisi penaltıyı kurtarmasaydı dedin. Dün 2. Yarı için bazı nedenlerden imasına sığındın. Rıza hoca ne biliyorsan söyle, kem kum etme. Birşeyler varsa bu taraftarın bilme hakkı var. Son olarak karne istiyordun ya sınıfta kaldın hocam.  Şimdi daha iyi anlıyorum 2,5 yıllık mukavele yerine sezon sonun kadar dediğinin ne anlama geldiğini.

Gerçi sende dedin ya olmuyor işte yapamıyorum. 

Bende diyorum ki hocam yapamıyorsan orada ne işin var?