Sosyal medyada Özlem Keşifte olarak bilinen influencer Özlem Akçin'in hayatı gerçekten şaşırtıcı! Marmara üniversitesi muhasebe bölümünden mezun olan Özlem, okulu bitirdikten sonra İstanbul'un en büyük inşaat firmalarından birinde muhasebeci olarak çalışmaya başlıyor. 4 yıl çalıştıktan sonra şirket içerisinde yaşadığı sıkıntılardan dolayı ayrılmak zorunda kalıyor ve başka bir aramaya başlıyor. Tekrar iş bulamayan Özlem Keşifte kendini doğaya atıyor.

100 BİN'DEN FAZLA TAKİPÇİSİ VAR!

Geçimini sosyal medya üzerinden sağlayan Özlem Keşifte'nin şuanda 100 binden fazla takipçisi var. Instagram'da 40 bin, youtube'de 20 bin takipçisi bulunan Özlem'in web sitesini aylık 50 bin'den fazla insan takip ediyor.

TEK BAŞINA KAMP VE OTOSTOP YAPARAK GEZİYOR

Özlem Keşifte geçtiğimiz aylarda "kadına şiddete hayır" diyerek yola çıktı. Karadeniz bölgesini kamp yaparak ve otostop çekerek gezdi. Misafirperver karadeniz halkı ise Akçin'i dışarda bırakmadı ve bungalovların konuğu oldu.

2016 yılında tüm Ege bölgesini kamp yaparak tek başına gezen Akçin ülkenin ileri gelenleri tarafından da sıkı takibe alınmıştı.

HAYALİ DAHA ÇOK ÜLKE GÖRMEK

Cape Town, Fas gibi ülkeleri gezerek dünyayı takipçilerine aktarmak isteyen Akçin, hayalinin daha ücra ülkelere gitmek olduğunu ve ilginç yaşantılara tanıklık etmek istediğini ifade etti.

Özlem Keşifte'yi instagram ve youtube hesaplarından takip edebilirsiniz.

Özlem Keşifte Hesapları:

Instagram: https://www.instagram.com/ozlemkesifte/ 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC-1cuE0WDs1LFro53j-9lUw 

TikTok: https://www.tiktok.com/@ozlem_kesifte