Yasaklı ama sıcak bir pazar gününden  sizleri Berat Özdemir'in duygu yüklü ropörtajına taşımak istiyorum... Çünkü Berat beni hem duygulandırdı hemde çok eskilere getirdi. Eskiler deyince bıyık altı gülenler olacaktır. Olsun gülsünler çünkü onlar eskilerin tarih yazdıklarını Trabzonspora Avrupa'lı ünvanını kazandıran bir forma ile sezon boyu bir kramponla yokluklar içerisinde tarih yazdıklarını bilemezler tabi bırakın bilmeyi tahmin bile edemezler.

Bugün kendi özü ile örnek kulüp gösterilen altınordu kulübünün yaptıklarını elli yıl önce lejyoner zihniyetini yıkarak çare özümdür diyerek hayata geçiren vede on yılda altı resmi üç çalınan şampiyonluğa imza atan tarih yazdıklarını nerden bilecekler. Şimdi gelelim Berat'ın incilerine. Annem Trabzonludur beni hep Avrupa'da görmek ister virüs nedeni ile evdeydim haberi aldığımda annemin sevinçten gözleri doldu ben havalara uçtum.

Evimizin küçük bahçesi vardı bahçeye koştum bağıriyordum tanıdık kimler varsa aramaya başladım . Annem o forma sana çok yakışıyor der durur gururla taşıyacağım işte o eski kafalar dediğiniz efsanelerin duyguları da böyle idi genç Berat'ın duyguları da öyle. Demekki bu iş kafa işi değil yürek işi sevda işi Trabzonsporluluk neymiş yaşanırmış, olunmazmış seni yürekten kutluyorum. Trabzonspor sevdan ne olursa olsun azalmasın.

Yolun açık olsun Berat kardeşim bu ropörtajı çok sevdiğim güzel bir sözle noktalamak istiyorum KALBİ BOŞ OLANLAR ELLERİ BOŞ DÖNERMİŞLER TRABZONSPOR'UN BÖYLE KALPLERE ÇOK İHTİYACI OLDUĞUNDAN YETENEKLİ ALT YAPI GENÇLERİ DİYORUM BİLMEM ANLATABİLİYOR MUYUM?