Çünkü günümüzde birbirinden farklı çekim teknikleri denendiği için izleyiciler, bu görüntüleri daha net ve kaliteli formatta izlemek istemektedir. Öyle ki yeni çıkan filmlere bakıldığında görüntü kalitesi ve ses efeklerinin eski filmlere göre çok daha teknolojik ve gelişmiş olduğunu görmek mümkün olacaktır. Sinemanın bu imkanlarından faydalanmak herkesin hakkıdır. Özellikle de sinema severler için bu imkanlar çok önemli ve değerlidir. Bir Yeni Filmler kaliteli diyebilmek için hem yapım aşamasının güçlü olması gerekmektedir, hem de yapım sonrasında görüntülerin net ve anlaşılabilir olması şarttır. 

Sinemada ses unsuru da çok önemli bir konudur. İzleyiciler karakterler arasında geçen diyalogları daha net bir şekilde anlamak ve anlamlandırmak istemektedir. Günümüzde sinema filmlerini izlemek için bir çok farklı mecrada pek çok farklı platform oluşturulmuştur. Bu platformların bir kısmında videoları çalıştırmak mümkün değildir. Çünkü film yeni çıkmışsa ve izleyicilerin talep göstereceği düşünülüyorsa, sadece hit çekmek amacıyla sadece fragman yayınlanır. Bu bir nevi ticari amaçlı sitelerin oluşturulduğunun göstergesidir. Fakat filmizle9 gibi film izleme sitelerinden en güzel dizi ve filmleri anından izlemek oldukça kolaydır. Kişiler beğendikleri filmlere kolayca ulaşarak, videoları kolayca açabilmektedir. Bu da hem zamandan hem de kaliteden ödün verilmemesinde etkili olmuştur. Yeni Filmler severler, sinema filmi konusunda sadece hd formatla da yetinmemektedir. Ultra 

HD görüntülerle film izlemek herkes için büyük bir keyiftir. Bu nedenle kalite standartları yüksek olan film izleme sitelerinin tercih edilmesi çok önemli bir konu olmuştur. Filmizle9 platformunda yer alan bir çok kategoride en yeni ve güncel filmlerin yayınlanması yapılmaktadır. Bu teknik ile izleyicileri güncel sanatsal yapılardan uzaklaşmaması ve sıkı takipte olması hedeflenmektedir. En Yeni ve En Güncel Romantik Filmler Özellikle de kadınlar başta olmak üzere aşık çiftlerin en çok tercih ettiği film türlerinden biri de romantik temalı filmler olmuştur. Romantik filmlerde genel olarak iki ana karakter bulunmaktadır. Bu karakterlerden biri kadın diğer ise erkektir. Kadın ve erkek arasında genellikle imkansız bir aşk söz konusudur. İmkansızlık ve ihtiras romantik film severleri en çok etkileyen konular arasında yer almaktadır. 

Romantik filmler genellikle mutlu sonlarla biter. Ancak hüzünlü biten sonlara sahip olan filmler de bulunmaktadır. Bunlar arasında seçim yapmak izleyicilere bırakılmıştır. Romantik film severlerin film izleme tutkularına karşıda bulunmak adına, filmleri kaliteli formatlarda sunan site oluşumları da kaçınılmaz olmuştur. Öyle ki bu tarz filmlerde bir konu bütünlüğü vardır. Bütünlüğü bozmamak amacıyla donma ya da kasma gibi sorunlar yaşamak, izleyicilerin olaydan kopmasına sebebiyet verebilmektedir. Olaydan kopan seyirci, film izlerken alması gereken mesajı ne yazık ki verimli bir şekilde alamayacaktır. 2018 yılında hem yerli hem de yabancı bir çok çeşit romantik film çıkmıştır. Sinemaya gitmeye vakti olmayan ya da yoğun iş temposundan dolayı film izleme keyfine sınır getirmek durumunda olan kişiler için bu filmleri kaçırmak büyük bir üzüntüdür. Fakat, internet siteleri üzerinden bu tarz filmleri anında yayınlayan ve izleyicilerin beğenise sunan platformlar da bulunmaktadır. Bu platformları tespit ederek, en güncel ve yeni filmleri uygun olduğunuz zaman dilimlerinde izleme fırsatı elde etmek mümkün olacaktır.