Son 2 maçta hakemler tarafından budanarak 5 puanı çalınan, eşi benzeri görülmemiş bir şekilde neredeyse statta ki taraftarların tamamı cezalandırılan Trabzonspor için dün akşam ki maç tarif edilemeyecek değerdeydi.
“12 oyuncu aldım korkun bizden” diyen Ankaragücü hocasının, öğrencilerine karşılık bordo-mavili futbolcular “Sizin gibileri çok gördük” dercesine büyüklüğünün gereğini yaparken, “Siz bir 12 oyuncu daha alsanız, ne yazar” dedirttiler.
Bir yandan hakemlerle, bir yandan da sakatlıklarla boğuşan Trabzonspor takımında her şey yolunda değil tabi.. Bir dizi eksiklikler var. Dün akşam ki Ankaragücü maçında olduğu gibi. Ben bunlara değinmeden, bardağın dolu tarafını görmek istiyorum.
Bu çocukların buna ihtiyacı var!
Eksikleri hem kendi aralarında hem de Ünal hocalarıyla gidersinler deyip geçelim. Ancak Kupa ve Galatasaray maçında akşam ki gibi hatalarda ısrar edilmesin. Edilirse affetmezler...
Gelelim sadede...

5’i sahada 15’i kadroda.. Hayalini yıllardır kurduğum bu kadronun oyuncularının ufku açık. Hata yapacaklar, ama ısrar etmeyecekler, mütevazi olacaklar, düşecekler ama kalkmasını da bilecekler. Cesur olacaklar.
Şanının gereği, hiç bir isimden, takımdan çekinmeyecekler. Ağabeylerimiz yaptı biz niye yapmayalım diyecekler ki bu özellikler bu takım oyuncularında mevcut.
Ben olanları yazıyorum. Yeter ki bu futbolcuların omuzlarında ki yükün, ağırlığını iyi hesap edin.

Bak bunun orası, şunun da burası kalktı demeyin.
Formsuz olan oyuncuya “Acaba diye birilerinin tesiri altında mı kalıyor” kulpunu asla takmayın.
Yazıktır günahtır.
böyle bir oluşum, bir daha 35 sene sonra bir araya geliyor mu bilemem..

Bu çocuklar, bu şehre ve devamlı kafasına vurulan taraftarlara Allah’ın lütfudur. Gelin hep birlikte sahip çıkalım. Birlikten kuvvet doğar sözünü doğrulayalım.
Sahi çok şey mi istiyorum sizlerden?

UEFA, TRABZONSPOR’U TEBRİK ETTİ
Trabzonspor’un genç oyuncularla sahaya çıkması, UEFA’nın da dikkatini çekti. Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor  Başkanı Ahmet Ağaoğlu, UEFA ile toplantı yapmıştı.  Trabzonspor’un alt yapıya dönmesini bütün Türk takımlarına örnek gösteren UEFA FFP Kurulunu bende tebrik ediyorum...



BU NE PERHİZ, BU NE LAHANA TURŞUSU...
MHK, Başakşehir maçında Trabzonspor’u yakan Halil Umut Meler’e ve VAR hakemi Fırat Aydunus’a 2 haftadır maç vermeyerek suçlarını kabullenmiş oldular.
Pek dilim varmıyor ama, bu da bir erdemliktir diyelim. Öyle olsun...
Beşiktaş, Başakşehir maçlarında Trabzonspor’un 5 puanını gasp eden hakemlerin cezası böyle mi olacak?
Yarın sahaya mı çıkacaklar?

Bakın Trabzonspor’un 5 puanını gasp eden, futbolcusunun ayağını kırdıran ve de 5 puanını getirisinin bedeli bu kadar mı olacak?
Bakın beyler yıllar önce bir takımın öyle veya böyle taraftarlarının cezalandırıldığında rakip tarafın, taraftarları da cezalandırılıyordu düne kadar. Bunu hep eleştirmişimdir! “Rakibin ne günahı var?” diye.. Şimdi bunu düzelttiler. Rakip takımın taraftarlarını stada alıyorlar. Bunu yıllarca söyledim durdum. Şimdi de söylüyorum. Bugün ki çarpıklıkta düzeltilmeli. Hakemi 1 – 2 hafta dinlendirilip Allah’ın selameti başına olsun denmemeli... Trabzonspor’un maddi manevi hakkı yenmiştir.
Bunun getirisi de Federasyonun, bu ve bunun gibi kulüplere tazminat ödemelidir.

kasıtlı olarak herkes yaptığının hesabını verecek. 2 haftalık dinlendirme ceza değil, tatildir, vesselam...

AKYAZI, AVNİ AKER STADI
Ayrıca Akyazı Hüseyin Avni Aker Stadı yazılı çok güzel bir pankart gördüm, taraftarların ellerinde. Duygulanmadım, diyemem...
O pankartı hazırlayan veya hazırlatanları tebrik ediyorum...
Ellerine yüreklerine sağlık. Sevgili kardeşlerim vefadan asla vazgeçmeyin... Bu eyleminizde daim olsun.