Katliam, facia, hırsız hakem vesaire vesaire…  gibi başlıklar daha bir hafta geçmeden dün yine bordo mavililer adına atılıverdi.

Her yapılanın yanında, bir iki hafta dinlen de bırakılırsa bundan sonra tekrarlanmayacağını kim garanti edebilir. Yusuf mu? Yoksa tüpçü mü? Gözünün görmek istemediğini, televizyonda görmeyen hakem affı mümkün olmayan dört büyük hata denemeyecek kadar resmen günah işledi. Adeta aldığı direktifi yerine getiren düdükler çaldı. Zira bu direktif işini Yusufcuğum iyi becerir. Şimdi dün akşamki kepazeliği seyreden, izleyen dünya aleme soruyorum. Hakem de insandır hata yapar diyebilir misiniz? Dahası bu adam dün akşamki görüntüsü ile normal miydi? Tüm yetkililere seslenmek istiyorum, bakın beyler sözün bittiği aklın dimağın durduğu yerdeyiz. Trabzonspor camiası geçen hafta olduğu gibi bu hafta da güne infial ile huzursuzluk ile gerginlik ile başladı. Milyonların huzuru olumsuz yönde etkileniyor. Bu işi öyle üften püften gerekçelerle geçiştiremezsiniz. Bunun bir bedeli olmalı. Bu Ümit denen adam GS’nin 9 maçını yönetmiş, sadece kazara biri beraberlikle bitmiş, yapmış ve yaptırılmış ondan anlamam. Ama bildiğim bir realite, adam GS sabıkalısı. Onun için gereği yapılmalı. Ve de ne kadar bunun gibiler varsa dışlanmalıdır. Olup bitene ses çıkarmayanlar da bunların beraberinde gitmelidirler. Bir de şu dinledirme işi ile bir halta yaramayan bazılarına VAR bazılarına YOK olan bu VAR işi kaldırılsın. Artık kirli eller futbolun üzerinden çekilsin diyorum…

Bu iş 2 haftada Trabzonspor’a, yarın diğerlerinedir. .. Böyle giderse bana dokunmayan yılan bizim atasözümüz olamaz. Bilmem anlatabiliyor muyum.

Bir sözüm de sözüm ona futbol imparatoru ilan edilen Fatih Terim’e. İyi olan bizdik buyurmuş. Yani hak ettik demek istemiş de hakemle birlikte diyememiş. O cesareti gösterememiş. İyi olan bizdik demişsin de 20 dakika iyiydik diyememişsin. Bir genç oyuncu oynattığında senin adeta şapkandan tavşan çıkardığı gibi methiyelere büründüğünde onu bile hazmetmiş. Trabzonspor bugün 5 Trabzonlu ve de diğer gençlerle oynadığını bir kez de olsa takdir edememişsin. Biz daha iyiydik demişsin de Trabzon’dan ayrılırken 90 dakika sahamızdan bizi çıkarmadılar tarihi farktan korktuk deme cesaretini gösterememişsin. Bu mu futbol adamlığı, bu mu futbol imparatorluğu.

MADALYONUN DİĞER YÜZÜ

Futbolcu kardeşlerim şimdi gelelim asıl konumuza, bu kıyımlar dünde vardı bugün de olacak. Yarın olmayacağını kimse garanti edemez. Onun için mücadele şart. Zaten siz de gereğini yapıyorsunuz. Bakın bir musibet bin nasihattan iyidir misali bu korsanların kan emicilerin gasp ettikleri puanlara sevinirken, çok arzu ettiğim özlediğim Trabzon şehrini dünyanın dört bir yanındaki Trabzonsporluları, sımsıkı birbirlerine kenetlediklerinden haberleri yok. Sökülmeyecek yumak oluşturuyorlar bu haksızlıklarla. Trabzonspor’un geleceğinin temelini attırdılar. Siz gençlerle ufkumuz açığa inandırdılar sevenlerini. Verdiğiniz onurlu mücadele ile forma aşkı ile sevdanıza cesaretinize ışık tutup kenetlendirdiler sizleri birbirinize.

Bundan daha iyisi ne olabilir ki? Ve de yine çok arzu ettiğim eskide yaşadığım, arkadaşlarımın yani efsanelerin, böyle durumlarda üzüntülerini yüreğinde duyuyor, yüzlerinizde görüyoruz.  Bunlar gelecekte şampiyonluk işaretleridir, sizleri alnınızdan öperim. Takımını sahiplenen tüm taraftarlara saygılar sunarım. Sonuçta herkes, görevini yapıyor yapacağına da inanıyorum. Şimdi sıra Ağaoğlu ve yönetiminde.