Tüm bu özellikler nedeniyle en iyi LCD televizyonu seçmekte zorlanabilirsiniz. Donanım özellikleri, ekran boyutu, çözünürlük, işlemci gibi özelliklere mutlaka dikkat etmeniz gerekiyor. Seçeceğiniz televizyon modeline çok daha kolay verebilmeniz için seyir keyfini artıracak LCD TV modellerini sıraladık.

LG OLED55C8PLA 55’’ 4K Ultra HD OLED TV

LG OLED TV için özel olarak geliştirilen Alpha 9 işlemcisiyle öne çıkan bu model en canlı renkleri ve en net detayları kullanıcılarla buluşturuyor. 4K Cinema HDR Teknolojisi’nin kullanıldığı model çok sayıda HDR formatını da destekliyor. Dolby Atmos Teknolojisi ise ekrandaki her hareketi en gerçekçi şekilde yansıtıyor. Bu teknolojiler ve 360° surround ses performansı sayesinde evinizde gerçek sinema deneyimi yaşayabilirsiniz. Adeta bir tabloya benzeyen dış çerçeve ile tatile gitmiş gibi hissetmek mümkün. Dünyanın dört bir yanından doğal güzellikleri ekrana yansıtabilir, müzik eşliğinde bu görüntüleri izleyebilirsiniz.

PHILIPS 55PUS7504/12 55’’ 3 Taraflı Ambilight 4K UHD Android TV

Philips, LED TV modelleri için geliştirdiği Ambilight Teknolojisi ile büyük fark yarattı. Film ya da dizi izlemeyi ve oyun oynamayı çok daha sürükleyici bir hale getiren bu teknoloji sayesinde ekranlar olduğundan daha büyük görünüyor. Ekrandaki renkleri eşzamanlı olarak duvara ve odanın içine yansıtan modeller müzik akışına da renklerle eşlik ediyor. Sade ve akıllı TV’ler zengin renkler ve canlı bir kontrasta da sahip.

SAMSUNG 50RU7105 50'' 127 Ekran 4K UHD TV

UHD işlemcisiyle ilham veren bir renk kalitesine sahip olan bu model en karanlık sahnelerde bile etkileyici bir performans gösteriyor. İşlemciler, aynı zamanda HDR görüntü de sağlıyor. 4 kat daha fazla piksele sahip olan Samsung 4K UHD televizyon sayesinde hiçbir detayı kaçırmadan film ve dizi izleyebilmek mümkün. İster maçın önemli detaylarını isterseniz de aksiyon filmindeki patlamaları bu teknoloji sayesinde yakalayabilirsiniz. İnce tasarımıyla öne çıkan bu televizyon uygun fiyatlarla Teknosa’da sizleri bekliyor.

Sony Bravia KD55AF8 55" 139 Ekran Android 4K Ultra HD HDR Smart OLed TV

Sony, bu modellerde her ne kadar görüntü kalitesine önem verse de farklı noktalara da eğiliyor. Üstün ses kalitesi ile öne çıkan bu Smart TV modelinde, Acoustic Surface Teknolojisi sayesinde ses ekranın tamamından geliyor. Bu heyecan verici yeni deneyimde ses ve görüntünün muhteşem uyumunu hemen fark edebilirsiniz. Renkleri en canlı ve gerçeğe yakın halleriyle sunan TV’de TRILUMINOS ekranlara yer veriliyor. Geniş bir skalada renk eşitlemesi yapan bu ekranlar her tonu ve gölgeyi doğru bir şekilde üretiyor.

SAMSUNG 65Q90R 65" 165 Ekran 4K QLED TV

Yüksek performansı ile öne çıkan modelde Samsung teknolojisinin izlerini görmek mümkün. Kuantum Nokta Teknolojisi kullanılan akıllı televizyon %100 renk yoğunluğu sağlıyor. Yalnızca karanlık sahnelerde değil parlak sahnelerde de gerçeğe en yakın renkler kullanıcılara sunuluyor. OLED Quantum işlemciye sahip olan televizyon daha fazla çözünürlük ve keyifli bir deneyim vadediyor. Akıllı modu da bulunan model ses ve görüntüyü otomatik olarak algılayıp düzenleyebiliyor. TV’lere bağladığınız oyun konsolunuzdan uygulamalara ve televizyon yayınlarına kadar her ögeyi tek bir kumanda üzerinden kontrol edebilirsiniz. Teknosa televizyon kategorisinden inceleyebileceğiniz modellerle seyir keyfinizi çok daha yükseğe çıkarabilirsiniz. En yeni LCD televizyonlar Teknosa.com ve Teknosa mağazalarında sizleri bekliyor.