Verilmeyen penaltılar 1 değil 20 değil varın sayısının adını siz koyun. Nedir bu takımı bu rezillerden çektiği. Ben söyleye söyleye dilimde adeta tüy bitti de şu yetkililer, dahası Ankara’dakiler sinküllahım görülmesin misali sinemeye susmaya devam ediyorlar.

Nedenini bilenler biliyorda o zaman demezlermi adama düşün bu takımın yakasından. Derler tabi derler…Bir gün onuda diyecekler…

Şu hakem başının ve camiasının nedir bu Trabzon nefreti gerçekten onu anlamış değilim. Daha bir kaç gün önce bu hakem başı Trabzonlu hakem Abdullah Yılmaz’a git şu maçı adam gibi yönet ama ev sahibi galip gelsin der. Aksi takdirde senin sonun olur. Hakem Abdullah Yılmaz’da hiç yapamayacağı işi yapar istifa eder. Abdullah’a bunu yapan yalakalarına Trabzonspor için neder? Penaltı kuralını bu takım için es geçin demez mi? Görüyorsunuz eylemleri onu gösteriyor.

Şimdi gelelim maça, Trabzonspor 6 altı maç sonra galip geldi. Yüzler gülüyor. Yetmez zafer diyenler bile var. Farkı kaçırdık diyenler cabası. Alanya küme mücadelesi yapıyor. Kolay değil tabi hemde az boz takımda değil. Güler misin ağlar mısın yahu Allah aşkına bunları gerçekten açmaya yorumlamaya gerek var mı? Ne dersiniz hey gidi hey ne günlere kaldık. Son iki kupa maçı ile birlikte 8 maçtır bu takım galip gelemiyor. Maçların Büyük bir bölümünde topta oynamıyor. Hocanın farkı kaçırdık dediği dünkü maçta, Onur 9 gollük pozisyon kurtardı. Yoksa Rıza Hoca, ayrı ayrı maçlarımı seyrettik seninle?

Geçen hafta yazdım Burak’a dayalı sistem son bulsun artık. Taraftarın psikolojisi bozuluyor rezil oluyoruz. Birde geçen haftaki mağlubiyeti Yusuf ile Kamil Ahmet’e mi kestiniz. Hocam ayda yılda doğru dürüst bir kadro seçimi yaptın ama bu hafta eskiye dönerek bunuda yüzüne gözüne bulaştırdık. Sahi bu Olcay ve Kucka sevdanın sebebi nedir acaba.

Evet Hocam ben takıma güveniyorum diyorsunda taraftar sana güvenmiyor.  Nedir ne olacak halimiz diyorlar. Beşiktaş maçını düşünüyorlar şimdiden, dünkü maçtaki gibi oynarsak ne olur halimiz diye.

Son olarak kupa yoki bir şey yok, borç çok, futbolcu çok, hiç olmassa kalan maçları alt yapıdan bir iki Abdülkadir ve Yusuf’u denesek vede bordo mavili formaya yakışır futbol oynasak diyorlar. Haksızlar mı?