Trabzonspor yine can yakmaya, çevrelerim hayalleriyle oynamaya devam ediyor. Müthiş bir algı operasyonu çalışması var ve bunların merkezi biliniyor.

Bir gün hakem yaftası, sonra dekoder imaları, başka bir gün ise oyuncuların özel hayatlarına kadar gidecekler.

Bu yaşananlar karşında tek vücûd olan Trabzon taraftarına, kulüp de ayak uydurunca ortaya güzel görüntüler çıktı. 

Karagümrük’ün, TFF’nin ve il güvenlik kurulunun bu saçma kararını anlamak güç!

Hangi Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş hatta Başakşehir maçında Passolig iptal etme girişiminde bulundular. 80 bin kişilik stadın 5 binini bile dolduramayan Karagümrük FK elbette saha ve seyirci avantajı kullanmak isteyecektir ama orayı da doldurması gerekiyor. Tribünlerdeki az sayıda taraftarın tek gündeminin Trabzon’a hakaret olması da apayrı bir  olay. İçeri kim bilir hangi Passolige sahip insanlar girdi. Koyulan bu kural insanları mağdur etmekten başka bir işe yaramadı. Ve çağ dışı işten başka bir şey değildi.

AVCI OYUNU KİLİTLEDİ

Karagümrük’te Biglia’nın olmayışı maçın kaderini büyük oranda etkiledi. Karagümrük istediği oyunu ve geçişleri yapamadı. Orta sahanın kontrolünü birçok kez istemelerine rağmen Trabzonspor buna olanak tanımadı.  Marek’in kontrollü oyunu, Siopis’in denge bozması, Ömür’ün tehditkarlığı Karagümrük’ün dengesini bozdu. Bana göre maçın yıldızı olan Dorukhan  gidiş gelişler ve top kazanma konusunda kusursuza yakın bir maç çıkarttı.

BAKASETAS’IN İSTEĞİ

Trabzonspor’da Bakasetas 1 aydın sakatlıkla boğuşuyor, toparlanma sürecine giren Bakasetas normalde maç kadrosunda olmayacaktı. Ancak oyuncunun ısrarlı tavırlarını teknik heyetin de dikkatinden kaçmadı. İdman yapmayan Bakasetas önce İstanbul kafilesine daha sonra da maç kadrosuna eklendi. Bu konularda oldukça hassas olduğunu bildiğimiz Avcı oyuncuyu ısınmaya da göndermedi. Bakasetas bu hafta geri dönüp formasına kavuşacak.

LOCALAR TAMAMEN DOLDU

Mücadeleyi takip etmek isteyen Trabzonlu bürokratlar takip için locaları tercih etti.  Olimpiyattaki localar tamamen doluydu