Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Üsküdar Kısıklı’daki konutuna 50 metre mesafede bulunan bir işyerinin camına isabet eden bir cisim hareketli anlar yaşanmasına neden oldu. Camdan seken cisim, işyeri sahibinin omzuna çarparak yaralanmasına neden olurken, Erdoğan'ın evinin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Alınan bilgiye göre, Başbakan Erdoğan’ın konutuna 50 metre uzaklıkta bulunan Ergül Gökırmak’ın işyerinin camına ne olduğu bilinmeyen bir cisim isabet etti. Camdan seken cisim daha sonra Gökırmak’ın omzuna çarparak yaralanmasına neden oldu. Cismin çıkardığı ses çevrede bulunan polis ekiplerine hareketli anlar yaşattı. Cismin, yolun karşı tarafında bulunan parkın civarından geldiğini düşünen polis ekipleri, çelik yelekler giyerek bu bölgeye yoğunlaştı. Saat 11.00’deki programı için çıkış yapmayan Başbakan Erdoğan’ın hala konutunda olması da güvenlik önlemlerini artırdı. Çevrede yapılan incelemelerde şu ana kadar herhangi bir bulguya rastlanmazken, olay sırasında Gökırmak’ın yanında bulunan esnaf arkadaşları, “Yolun karşı tarafından bir cisim gelerek cama, daha sonra da arkadaşımızın omzuna çarptı. Hafif şekilde yaralandı” dedi.

Polis aracına bindirilen Gökırmak, ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Başbakan’ın konutunun çevresindeki güvenlik önlemleri ise artırıldı.