İlçeye katma değer sağlayacak projelerin takibinin yanı sıra makam kapısını vatandaşlara her zaman açık tutan Gürsoy, mahalle mahalle gezerek sorunları da yerinde tespit ediyor. Gürsoy mahalle ziyaretlerinde, gittiği mahallenin muhtarını da yanına alarak talepleri yerinde dinliyor ve sorunlara da yakın olarak çözüme kavuşturmak için çalışıyor. Üçpınar, Başdurak, Atayurt, Yolaç, Güneyce ve Oğuz mahallesini ziyaret eden Gürsoy, aşırı yağıştan dolayı meydana gelen toprak kayması sonucu kapanan yolları yerinde gördü ve mahallelerin ihtiyaçlarını da muhtarlardan dinledi. Başkan Gürsoy, soruna yakın olan çözüme de en yakın olacağını ifade etti.

VATANDAŞLAR MEMNUN
Mahalle muhtarları ve vatandaşların memnuniyet duyduğu bu ziyaretlerle alakalı açıklama yapan Başkan Gürsoy, “İlçemizin her bir mahallesi ve her bir vatandaşı bizim için özeldir. Makam kapımız hiç bir zaman kapalı değil ve gelen vatandaşlarımızı onların olan makamında dinliyorum, imkanlarımız dahilinde de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Mesai kavramı gözetmeden çalışmalarımız devam ediyor ve bu çalışmalarımızı sahada yapmanın daha verimli olduğunu bildiğim için her bir mahallemizi ayrı ayrı ziyaret ediyorum. Bu ziyaretleri programlı ve planlı bir şekilde yapıyorum, yanımda meclis üyemiz de muhtarımız da amirlerimiz de bulunuyor. Nerde ne sorun varsa yerinde görüyor, tespit ediyor ve ne yapacağımızı birlikte istişare ediyoruz” dedi.

BİLGİ AKIŞI SAĞLANIYOR
Büyükşehir Belediyesi, Karayolları, TİSKİ ve AFAD’a sorunlarla alakalı bilgiler ve raporlar sunduklarını da ifade eden Başkan Gürsoy, “Bazı sorunlar büyük oluyor ve doğal bir afet oluyor o yüzden bir anda çözülmüyor fakat ilgili makamlara gerekli raporları detaylı bir şekilde bizzat kendim sunuyorum. Sorunların çözümü noktasında da çalışmalarımız devam ediyor. Ufak tefek talep ve şikayetleri zaten kendi bünyemizde hallediyoruz. Muhtarlarımızla iş birliği halindeyiz, onlar bizlerin mahallerimizde gözümüz kulağımız ve elimiz. Bu noktada her bir mahalle muhtarımıza da hem hassasiyetleri hem de çalışmaları için teşekkür ediyorum. Hem makamda hem de sahada çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor, milletimiz tarafından bize verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.