İstpack Ambalaj ambalaj üretimi ve baskı sektöründe yıllardır bir marka oluşturmuş olan lider bir firmadır. Gelişmiş baskı teknolojisi ise teknolojik gelişmeleri takip ederek en son trend modelleri ülkemize getirir.

Karton Poşet Nedir?

Çeşitli kağıt ve gramaj çeşitleri kullanılarak üretilen kağıt poşetler makine ile ya da el emeği ile üretilirler. Karton poşet üretiminde kullanılan kağıt çeşitlerini şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Kuşe
  • Amerikan Bristol 
  • Birinci Hamur
  • Esmer Kraft
  • Lux Triplex
  • Normprint 
  • Exprint

Her çeşit kağıt üretimi ve baskısını bünyesinde üretebilen İstpack Ambalaj her sektöre karton poşet tedariki sağlar. Özellikle giyim mağazaları, gıda sektörü, fuar ve tanıtım organizasyonları gibi sektörlerde karton poşet oldukça sık kullanılır. 

Karton Poşet Fiyatları 

Karton poşeti fiyatları seçtiğiniz modele, kağıt çeşidine, rengine ve gramajına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. En uygun fiyatların adresi olan İstpack Ambalaj web sitesine girerek hem kendi tasarımınızı kendiniz yapabilir hem de sipariş verebilirsiniz. 

Online tasarım hizmetini Türkiye'ye ilk getiren firma olan İstpack Ambalaj ile yüzde yüz kendi zevkinizi yansıtan poşet tasarımları oluşturabilirsiniz. 

Fiyat bilgisi almak için dilerseniz web sitesindeki numaradan ulaşarak ihtiyacınız olan her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.

Karton Poşet Toptan

Büyük market zincirleri, gıda zincirleri, giyim mağazaları, tanıtım etkinliklerine katılan firmalar karton poşeti en çok tercih eden firmalardandır. Örneğin bir giyim mağazasından bir günde yüzlerce kişi alışveriş yapabilir. 

İstpack Ambalaj kalitesiyle üretilen karton poşetler firma logolarıyla basılır. Bu sayede her gün alışveriş yapan yüzlerce kişi evine dönerken giyim mağazasının reklamını yapmış olur. 

Toptan satın alımlarda indirimler ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Birim başına fiyatlandırılan ürünler için online olarak sipariş verebilirsiniz.

Kağıt Poşet Nedir?

En çok giyim mağazaları, market zincirleri, tanıtım organizasyonu sektöründe çalışan firmaların kullandığı kağıt poşetler çeşitli kağıtlardan makine ile üretilen ürünlerdir. Gramajları, renkleri ve kağıt çeşitleri değişiklik gösterebilir.

İstpack Ambalaj tasarım aşamasından üretim ve teslimat aşamasına kadar kusursuz bir hizmet sunar. Yılların tecrübesiyle en son teknolojik gelişmeleri ambalaj sektörüyle buluşturmuştur.

Kağıt Poşet Fiyatları 

Kağıt poşetler birim başına fiyatlandırılırlar ve kağıdın gramajına, cinsine, rengine göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. Fiyat araştırması için İstpack Ambalaj web sitesine ziyaret edebilirsiniz. 

Üretilen kağıt poşetlerin üzerine dilerseniz firma logonuzu ve firma bilgilerinizi bastırabilirsiniz. Böylece her ürün satışı gerçekleştirdiğinizde tüketici sayesinde reklam yapmış olursunuz.

Kağıt poşet baskısı için harcadığınız masraf size uzun vadede daha çok müşteri ve daha çok kazanç getirir. 

İstpack Ambalaj çalıştığı yüzlerce farklı firma ile yılların tecrübesiyle bir aile olmuştur ve her yıl müşteri sayısı artmaya devam etmektedir. Kağıt poşet imalatında bir marka oluşturan firma hem üretim hem de tüketiciye ulaştırma hızıyla ülkemizin en büyük ambalaj firmalarından biridir. 

Kağıt Poşet Baskılı

Müşterinin isteğine göre jağıt poşetler düz klasik ya da baskılı olabilirler. Genellikle poşetlerin üzerine reklam amaçlı firma logosu bastırılır. İstpack Ambalaj sahip olduğu onlarca farklı tasarım poşetleri ile müşterilere çok çeşitli seçenekler sunar.

Çeşitli renk ve desene sahip kağıt poşetler özel gün kutlamalarında da kullanılır. Baby Shower partiniz için hazırlanan renkli desenli kağıt poşetlerin içerisinde dilediğiniz hediyeleri sevdiklerinize verebilir ve onları mutlu edebilirsiniz.

Kağıt poşet ve karton poşet ürünleri ile ilgili bilgi almak için https://istpack.com/ linkini ziyaret edebilirsiniz.