Allah sağlığını versin Ahmet Suat hocam. Bir takımın bir atanı bir de tutanı varsa korkma derdi. Korkma, o takımın önü açıktır. Sevgili hocam dün akşam Fenerbahçe karşısında bir atan Sörloth ile bir tutan Uğurcan bu güzel tarihi sözünü teyit ettiler. Yetmedi taraflı tarafsız herkes bir tutanı ahtapota benzetirlerken atanı da bu çocuğu Allah gol için yaratmış dedirttiler. 

Yeni transferlerden Guilherme sanki 40 yıllık Trabzonsporlu gibi. İyi bir kumaş. Ayağına aldığı her topu iyi kullandı, öne oynadı, adeta savaştı. Yerine girdiği Yusuf ise. bu çocuk da iyi bir kumaş ancak zamana ihtiyacı var. Bazen güçsüzlükten bazen de hakemin gazabına uğradı. 

Ekuban sakatlığının acısını hala üzerinden atamamış ancak Sörloth’a 3 kişinin arasından alda at dediği pas, harikaydı. Yakında geliyorumun habercisiydi bu dün akşamki performansı. 

Ndiaye’nin bariz golünü es geçip bir de Trabzonspor’un penaltısını vermeyen aynı oyuncuya sarı kart gösteren daha bir hafta önce Nwakaeme vakasının tekrarını yaşatan hakeme gelince, Serdar Aziz ile bir akrabalığı veya bir ortaklığı var herhalde ki bu oyuncuyu en az iki kere oyundan atmalıydı, boş geçti. Başta Ozan olmak üzere sarı kartlık olan Fenerbahçeli oyuncuları görmezden gelerek takdir haklarını konuk ekip futbolcularından yana kullandı. Ama yine de Fenerbahçe’ye yaranamadı. Fenerbahçe başkanının günlerdir öküze buzağı doğurtma gayretlerindeki taraftarı sahaya çekme çabalarının doğrultusundaki demeçleri ilk saniyelerde yedikleri gole rağmen prim vermeyerek biz bu filmi çok gördük dercesine takımlarını coşturan Trabzonspor taraftarlarını yürekten kutluyorum. 

Eskiden takım taraftarlarını coştururdu bugün ise bu da değişmeye başladı. Taraftar takımını coşturuyor. Şehrin ve tüm Trabzonspor taraftarlarının bu Fenerbahçe galibiyetine ihtiyaçları vardı. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. 

Gelelim hiç kimse hayal dünyasında gezmesin değil de hak edilmiş kupayı kaldırmaya geldim diyen Hüseyin Çimşir hocaya bir kez daha hoş geldin diyorum. Başarı dileklerimle doğrular doğrultusunda hep yanında olacağız. Güvenim de tamdır. Senin ve Trabzonspor’un yolu açık olsun.

Son sözlerim, göreve geldiğinde yapılacak veya yapılmayacak tam 6 maddelik strateji sıralamıştın. Ancak dün akşam zaman zaman da olsa bu maddelerde aksaklıklar devam ediyor. Bunu sen de görmüşsündür. Zamanla bu olumsuzlukların giderileceğini umut ediyorum ancak zaman çok kısa ve de çok değerli. Bu da unutulmamalı. O 6 maddeye eklemediğin kadro seçimi oyunu okuma ve müdahaleye saygınlığından olacak ki yer vermemiştin. Tabi bu benim görüşüm. Bir teknik adamın en iyi yaptığı iş oyun okuma, oyuncu seçimi, oyuna müdahale olmalıdır. Bu da yine benim görüşüm. Fenerbahçe karşısında bu konulara parmak bastığın için tebrik ediyorum.